Kimin kudurduğunu bilmem ama konu "Gel söv rahatla"ya dönmüş.Meyve veren ağaç taşlanır .Zoro fanları kuduruyor şuan
Kimin kudurduğunu bilmem ama konu "Gel söv rahatla"ya dönmüş.Meyve veren ağaç taşlanır .Zoro fanları kuduruyor şuan
Zaten kolay kolay ciddi dövüşe girmezler, ikisi aynı tayfadan. Ama inşallah girerler diyorum çünkü inancım ikisinden biri öyle kolayca öbürüne üstünlük kuramaz böyle bir dövüşte. Ve o sayıdan sonra Zorocu'ların yüzleri görmeye değer olur.Komediden öteye geçmeyen bir rekabet... Hiçbir zaman ciddi bir sahne de dövüşmüşlükleri yok... çünkü iş ciddiye binerse Zoro ezer... :d
Buraya yazmam için herhangi bir motivasyona ihtiyacım yok yav...Zira Sanji o kadar değerli bir karakter değil... :dBanın açılır açılmaz bu konuya yazacak motivasyona nasıl sahip olabiliyorsun lan ayaklı nefret?
Sanji hiçbir zaman Bir Zoro ve Luffy etmez ve etmeyecekte... :dZaten kolay kolay ciddi dövüşe girmezler, ikisi aynı tayfadan. Ama inşallah girerler diyorum çünkü inancım ikisinden biri öyle kolayca öbürüne üstünlük kuramaz böyle bir dövüşte. Ve o sayıdan sonra Zorocu'ların yüzleri görmeye değer olur.
İmkanın olsa her dilde beddua edeceksin lan bu nefretin geçmişinde büyük bir sevgi yatıyor belliBuraya yazmam için herhangi bir motivasyona ihtiyacım yok yav...Zira Sanji o kadar değerli bir karakter değil... :d
Luffy, Zoro da etmeyecek.Sanji hiçbir zaman Bir Zoro ve Luffy etmez ve etmeyecekte... :d
Aslında bir nefret yok... can sıkıntısından laf atıyorum... adam gömülmek için yaratılmış... :dİmkanın olsa her dilde beddua edeceksin lan bu nefretin geçmişinde büyük bir sevgi yatıyor belli
Hahaha fark ettim... :dLuffy, Zoro da etmeyecek.
edit: allah söyletti heralde Zoro da Luffy etmeyecek diyecektim.
Kaç senelik seride olmadı cidden olacağına inanıyor musun?Az biraz daha sabır azz.
Buralar dutluk olacak yakında.
Canın sıkılıyorsa forumda bağış konusu açıp zoroya göz nakli yardımı yapabilirsin sevap işlersin hacı.Aslında bir nefret yok... can sıkıntısından laf atıyorum... adam gömülmek için yaratılmış... :d
Gözü açılmazsa yaparız...Canın sıkılıyorsa forumda bağış konusu açıp zoroya göz nakli yardımı yapabilirsin sevap işlersin hacı.