Kötü örnek :/
Nasıl kötü la? Listedeki rahat 6-7 kişiyi alır o tekme sdfjgsfsdKötü örnek :/
Bananavi kötü örnek la onu diyorum. Bizim ikili göz açıp kapatıncaya kadar bunların onlarcasını harcıyordu o yüzdenNasıl kötü la? Listedeki rahat 6-7 kişiyi alır o tekme sdfjgsfsd
İkna oldum, Crocodile’ı alır Sanji.
Doğru dedin bence de kaçardı, sonuçta iradesiz bir insan. Mihawk’ın “kestiğim her çöpün yüzünü hatırlamam” dediği adamlardan. O yüzden Editlediğin yere katılıyorum Ama 1.yorumun üzdüKusura bakmayın ama hepsini alırdı. Sanji Zoro kadar zorlanmaz
Edit: Hele Mihawk a karşı reiz direk aklını kullanıp kaçardı... Gel beni ortadan ikiye yarda bakın ben ne kadar dayanıklıyım ayakları çekmezdi.
Ben bilmem artık Zoro’cusun sendeHaydaa kuma nereye gitti kendini bir yere ışınladı ellam
Shabondy de tayfanın hepsi kaçmaya çalışıyordu. Bizim tayfanın alayı iradesiz ya MF de Marcolar kaçmıştı alayı iradesiz bunların.... ohooo hele devrimciler her yerden kaçırıyor . Gerçi onlardan pek bi beklentim yokta maksat laf atmak. Yanlız o çer çöpü sonuç olarak Zoroya dedi demi ??? Sanjilik bi durum yok.İkna oldum, Crocodile’ı alır Sanji.
Doğru dedin bence de kaçardı, sonuçta iradesiz bir insan. Mihawk’ın “kestiğim her çöpün yüzünü hatırlamam” dediği adamlardan. O yüzden Editlediğin yere katılıyorum Ama 1.yorumun üzdü
Tamam tamam bir şey demedimShabondy de tayfanın hepsi kaçmaya çalışıyordu. Bizim tayfanın alayı iradesiz ya MF de Marcolar kaçmıştı alayı iradesiz bunların.... ohooo hele devrimciler her yerden kaçırıyor . Gerçi onlardan pek bi beklentim yokta maksat laf atmak. Yanlız o çer çöpü sonuç olarak Zoroya dedi demi ??? Sanjilik bi durum yok.