Sanji tüy siklet klasmanında. Ağır rakipler karşısında hızlı olması ölümünü geciktirir sadece.
Zoro da genel olarak diğerleri gibi dayak yiyip son hamlede yarış kazanıyor. Dayanıklılık olaylarına pek katılmıyorum. Stiline uygun olarak bol kan döküyor ve gururu ön plana çıkarılan bir karakter bana göre sadece.Ohm'u falan alamaz bence. Arada Zoro'nun yenildikleri de var. Onları da alamaz bence. Zoro'nun dövüşleri dayanıklık üzerine olduğu için Sanji'ye ters bayağı. Hızıyla alabilecekleri sınırlı diye düşünüyorum.
2y sonra öyle bir iddiamız yok arc farkı oldu bu arc kapatmazsa farkı zaten öyle gider artık.Şu tabloyu görünce Zoronun nasıl bir Balon olduğunu görüyoruz. Luffy’nin rakiplere bak Zoronun rakiplere bak bide Luffy-Zoro denk falan diyen var. Cidden trajikomik akıllara sahip bazı arkadaşlar.
Hahahhahaha Bushido yeni sayıya hazır mısın ???Tamam tamam bir şey demedim
sanji k.h yardımıyla pikanın nerede olduğunu çok daha rahat bir şekilde bulur ve direk o kilit noktalara saldırabilirdi pikayı geçtim onun üssü olan vergoyla dövüştü sanjiSanji'yi de Zoro'yu da seviyorum ikisinin de fanı da hater ıda değilim ama Pica'ya 31 oyun çıkması çok uçuk olmuş taş adam halini nasıl parçalayacak acaba sanji hadi o devasa taşları parçaladı full koka Pica'ya nasıl tek atacak forumda fanlık olayı çoğu anketi olduğu gibi bu anketi de sulandırmış.