Çaktırmasaydın keşke, öyle kalırdı işte.@Historia Hiç birini demişsin helallll
Çaktırmasaydın keşke, öyle kalırdı işte.@Historia Hiç birini demişsin helallll
Oyle birinden bahsediyoruz ki adaya indiğinde px lerin korsanları fark ettiği gibi kadınları fark etti miss monday adaya ayak basmadan bir kadının gelmekte olduğunu anlardıOnun kadın olduğunu anlamaz büyük ihtimalle veya anlayana kadar çoktan dövmüş olur.
Bunun bende cevabı yok.Yıkımcı olacak kapasite zaten yok onu geçtik.
Hadi diyelim Hawkins de iki yıldır Kaido'nun yanında. Drake' le aynı mertebede olabilir miydi ?
Tutamadım kendimiÇaktırmasaydın keşke, öyle kalırdı işte.
Gerçi onlardaki ayırım meyvelerde göre oluyor da olabilir. Altı yöneticinin hepsi zoansa.. Ama meyveyle alakası yoksa Hawkins Drake'den bir tık güçsüz bir karakter zaten. Ayrıca dediğim gibi herif saman. Sanji kafadan avantajlı.Bunun bende cevabı yok.
Wano gibi güçlülerin cirit attığı bir ülkeden çıkmış iki samurayın Zoro'nun yaptığına ağızları açık bakmaları aslında durumu anlatır nitelikte. Zoro'nun saldırı gücü o kadar yüksek ki yaptığı şeyler basitmiş gibi gözüküyor bazen insanlara. Zoro ve Sanji arasındaki saldırı gücü farkı birçok kez gösterildi zaten. Sanji'de Pica'yı alacak saldırı gücü yokkk.Daz Bones ve Pica'yı nasıl alacak aynı şartlarda birisi açıklayabilir mi? Kaku bile gayet şüpheli.
Pica'yı gözlem hakisi ile bulup o kaya kütlesinden dışarı çıkaracağını düşünüyorlar ise hayal görüyor. Pica kayanın içinde aşırı hızlı birisi. Şehir başka yerindeyken bir anda başka yerden çıkabiliyordu. Zoro zaten o yüzden alt bedeniyle bağlantısını kopardı. Başka yerden çıkamasın diye. Sanji hangi saldırısı ile o kütleyi yok edebilecek?
Tam tersine Kakunun savunma yönü yüksek ama Sanji zaten 20 doruki az bir adamın tekkaisini duz tekmesi ile kırabilecek kadar güçlü vurabiliyor.Dj ile ise tuzla buz ediyor.Kakuyu da alır bu yüzden.Daz bones konusu dediğim gibi riskli.Demir kesilemiyor evet ama Sanji vura vura kırabilir.Ona oy atmadım o yüzden.Picayi ise daha rahat alabilir.Zoro yerini tespit edemediği için ikiye bölüp nerede çıkacağına bakıyordu.Şansı yüzde 50 idi.Pica ortaya çıktıktan sonra geriye pek bir espirisi kalmıyor zaten.Evet yakınlar ama Kaku'da, Jyabura'nın düştüğü durumlara düşecek kadar mal değil. Ayrıca hasar yönünden Kaku daha tehlikeli gibi geliyor bana. Neyse zaten kesin demedim ona ama Daz Bones ve Pica'yı alması çok zor. Gördüklerimiz kadarıyla.
Ortaya çıktığı zaman tabi alır da aynı şartlar olunca almasını zor görüyorum Pica'yı. Daz Bones mevzusu ise dediğin gibi o arc neler yapabilirdi tam kestiremiyorum.Tam tersine Kakunun savunma yönü yüksek ama Sanji zaten 20 doruki az bir adamın tekkaisini duz tekmesi ile kırabilecek kadar güçlü vurabiliyor.Dj ile ise tuzla buz ediyor.Kakuyu da alır bu yüzden.Daz bones konusu dediğim gibi riskli.Demir kesilemiyor evet ama Sanji vura vura kırabilir.Ona oy atmadım o yüzden.Picayi ise daha rahat alabilir.Zoro yerini tespit edemediği için ikiye bölüp nerede çıkacağına bakıyordu.Şansı yüzde 50 idi.Pica ortaya çıktıktan sonra geriye pek bir espirisi kalmıyor zaten.