Meyveli halleri ile vurduklarina dair manga sayfası bekliyorum.(Kaku'nun meyvesi dahil değilken)
Meyveli halleri ile vurduklarina dair manga sayfası bekliyorum.(Kaku'nun meyvesi dahil değilken)
Kurt meyvesinin doğrudan bünyeye etkisinin olmadığını iddia etme bana xd.Meyveli halleri ile vurduklarina dair manga sayfası bekliyorum.
Ha ?Kurt meyvesinin doğrudan bünyeye etkisinin olmadığını iddia etme bana xd.
Hawkins şaibeli biri. Kaido ne kadar dengesiz olursa olsun Hawkins Jack 'den güçlü olsa bile Yıkımcıları arasına almaz. Drake iki yıldır tayfada, Hawkins çok yeni.Kaido güce önem ve itibar eden biri. Hawkins yeteri kadar güçlü olsaydı rütbe olarak hak ettiği yeri alırdı. Herif saman yahu samannn Sanji yakar geçer.
Ona küçük bir sürpriz yapmış olduk.@Historia Hiç birini demişsin helallll
Evet yakınlar ama Kaku'da, Jyabura'nın düştüğü durumlara düşecek kadar mal değil. Ayrıca hasar yönünden Kaku daha tehlikeli gibi geliyor bana. Neyse zaten kesin demedim ona ama Daz Bones ve Pica'yı alması çok zor. Gördüklerimiz kadarıyla.Kaku 2200 doruki Jyabura 2180.Sıkıntı yok yani
Doğru yolu bulmuş oldu artık hahahaOna küçük bir sürpriz yapmış olduk.
Yıkımcı olacak kapasite zaten yok onu geçtik.Hawkins şaibeli biri. Kaido ne kadar dengesiz olursa olsun Hawkins Jack 'den güçlü olsa bile Yıkımcıları arasına almaz. Drake iki yıldır tayfada, Hawkins çok yeni.