Öyle bir hataya düşmezBak hele fandaşın acaba mı ya düşmüş hadım teklifine gitti. :dd.d
Öyle bir hataya düşmezBak hele fandaşın acaba mı ya düşmüş hadım teklifine gitti. :dd.d
Yoksa Zoro hadım mı eder demek istedi.Öyle bir hataya düşmez
@Mr.Bushido eğer bir hadımdan söz ediyorsa.Yoksa Zoro hadım mı eder demek istedi.
Bak hele fandaşın acaba mı ya düşmüş hadım teklifine gitti. :dd.d
Öyle bir hataya düşmez
Yoksa Zoro hadım mı eder demek istedi.
Her şey açıklığa kavuşmuş… Bana diyecek bir şey kalmamış… ksksms@Mr.Bushido eğer bir hadımdan söz ediyorsa.
Hadım olan Sanji'dir eden de Zoro'dur. Tartışmaya açık bir konu değil
Ohoo Sanji'yi hadım ettiler bile. Geçmiş olsun.Zoro fanları soykırıma mı uğradı? Neredeniz ey kardeşlerim? Bu Elf gözlerim, sizin olduğunuz anketin kaybettiğini ilk kez görüyor. O da Sanji'ye denk geliyor. Soruyorum size, neden Şanşi?
Doğrusu değil en yanlışı olmuş bu da.Law>= Kid>= Zoro>= Sanji doğrusu bu.
Ayrıca Sanji Suiti kırmamış olsaymış durum tam olarak şöyle olacakmış.
Sanji> Law>= Kid>= Zoro
Belli ki Sanji'nin bu arc içinde diğer üçünden daha güçlü olmasını istemediği için suiti kırdırmış. Sonraki arclarda diğer üçlü farklı güçler kazanacak, Sanji'de suiti modifiye ettirecek. Böylelikle herkes Oda'nın istediği kadar güçlenecek.
Senin doğruların sana, benim doğruların bana.Doğrusu değil en yanlışı olmuş bu da.
İlk bakışta karar veremedim. Kidd & Law fark atmasın diye Zoro & Sanji diyeyim. Çok yakın geçer bu savaş.
Beklentileri aşanlar -> Sanji & Law
Beklentileri veremeyenler -> Zoro & Kidd