Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji & Roronoa Zoro vs. Eustass Kid & Trafalgar D. Water Law

Sanji-Zoro vs Kid-Law kazanan?


  • Kullanılan toplam oy
    208
Güncelde Law-Kid ikilisi alır gibi geliyor. Bence asıl sorun Law'ın meyvesinin aşırı güçlü olması.

Sanji silahlanma hakisine fatihin hakisi ekleyebilirse net Zoro-Sanji alır.
 
Kidd BMden Napolyonu çekmediyse Zorodan da kılıçlarını çekemez. Zoro için Pikadan daha kolay lokma Kidd. Pika devasa boyutta sürekli yer değiştiriyordu. Kiddin öyle bir şansı da yok. Hurda yapıp arkasına saklanıyor, hurdayla birlikte keser Kiddi, bir de Kiddin hiç hız feati yok. BMden kaçmak zor değil ama Zorodan nasıl kaçacak. Zoro kolay kazanır. Sanji de Zoro gelene kadar Lawı oyalasa yeter. Ki o da Lawı indirebilir. Law çevik ve hızlı karakterlere karşı zayıf. Kalp ćalma olayı olmasa Smokerla baş edemiyordu. Dofa da Dof çevik hızlı diye yenildi. Sanji görunmez oluyor Law elini kaldirana kadar Sanji tekmeyi koyar Lawa :)
Öncelikle Kid, Big Mom'un elinden Napoleon'u çekti hatta Napoleon'u, Big Mom'a yapıştırdı ilk uyanış yapıp da dokunduğu zaman. Zoro için en anti karakter olabilir Kid. Sanji'nin şu seviyesiyle Law ve Kid'e zorlayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Üstüne Suit olsa alma ihtimali bile var.

Benim için Kid ve Law daha avantajlı.
 
Zoro law’a saldırdığı an law sanjiyle yer değiştirsin. Dövüşe ordan sonra 2 vs 1 devam ederler zoro da iner.

Law’ın gücü çok fena. Takım savaşında şansı olmaz bizimkilerin.
Bak bu güzel fikirmiş Zoro yada Sanji her saldırdığında Law bir shambles çakar birbirleriyle dövüşürler.Bunlar da olum zaten hıncım var sana diye söylenirler durduramazlar kendilerini.Tekme atıyorsa tekmeye kılıç sallıyorsa kılıç sallamaya devam ederler.Law ve Kid de kenarda pişpirik oynarlar.Law işte arada bir elini kaldırıp orta parmakla shambles atar.Bir bakmışlar ki kendilerini kaptırmışlar Law artık dövüşe müdahale de etmiyor.Kid ve Law da pişpiriğe odaklanır Law kafa yok sende zeka lazım yine kaybettin diyip kartları toplar.
 
Zoro>=Law>=<Kid>Sanji diye bakıyorum.Law ve Kid yener.
Law>= Kid>= Zoro>= Sanji doğrusu bu.

Ayrıca Sanji Suiti kırmamış olsaymış durum tam olarak şöyle olacakmış.

Sanji> Law>= Kid>= Zoro


Belli ki Sanji'nin bu arc içinde diğer üçünden daha güçlü olmasını istemediği için suiti kırdırmış. Sonraki arclarda diğer üçlü farklı güçler kazanacak, Sanji'de suiti modifiye ettirecek. Böylelikle herkes Oda'nın istediği kadar güçlenecek.
 
Zoro'nun Law veya Kid'den pek farkı yok seviye olarak.Kral hakiyi Kid'den daha iyi kullanıyor hatta.Law'da zaten o da yok
Oda Sanji'yi çatıya bile çıkarmadı demek ki bu seviyenin altında görüyor.Çünkü o ekip yeni dünyaya yön verecek olanlar diye çizildi.
O ekipten iki kişi var karşı tarafta.O yüzden Kid-Law alır diyorum.
Sanji'yi eziklemişim gibi olmasın Oda'nın bize sunduğu manga böyle.Çatıdaki ekip hüküm sürecek Sanji'de ikinci planda kalmaya devam
Killer > Sanji’ye katilmiyorum. Ama Kid ve Law bu dovusun galibi olurlar bence de. Shock Ville cok tehlikeli bir saldiri,Law tutturdugu anda Zoro’ya da Sanji’ye de yazik olur.
 
Kid ve Law yener. Tabi kurban olduğum Luffy'si öyle iki hayvanı tayfasına katmış kı Kid ve Law ile kıyaslarken bile düşünüyor insan acaba diye. Sanji de gerçekten zorlar rakibini. Ama Kid, Law ikilisi fazla gelir.

Yalnız Sanji'ye öyle bir motivasyon verilmiş ki sınırsız sayıda gen uyanışı gerçekleştirip evrimin sınırlarını aşarak OP evreninin tanrısı haline gelebilir. O noktada Sanji vs Rocks korsanları desen gene kurtarmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık