Zoro'dan ne bekliyordun bu arc ?İlk bakışta karar veremedim. Kidd & Law fark atmasın diye Zoro & Sanji diyeyim. Çok yakın geçer bu savaş.
Beklentileri aşanlar -> Sanji & Law
Beklentileri veremeyenler -> Zoro & Kidd
Kf yine kimliğini belirleyemediğimiz, anlamlandıramadığımız bir genjutsu içinde.Zoro fanları soykırıma mı uğradı? Neredeniz ey kardeşlerim? Bu Elf gözlerim, sizin olduğunuz anketin kaybettiğini ilk kez görüyor. O da Sanji'ye denk geliyor. Soruyorum size, neden Şanşi?
Zoro 3 hamle öncesinde de dövüştü. Kendisi zaten çok vakti olmadığını söylüyor. Yorgun olduğunu söylüyor. King de ben de sınırıma geldim diyor. Ayrıca luffy bir yumruğa kral haki ekliyor Zoro 3 kılıca. Luffy gidip yemek yedi haki tazeledi. Zoro ne zaman böyle birşey yaptı.3 hamle atıyor bayılıyor enerjisi bitti diye. Kılıç öldürecekmiş onu. Luffy sabahtan akşama kadar koca alanı kaplayacak tarzda kral haki çarpışmaları yapıyor, gök yarıyor.
Hangi Oda bu? Yine hayaller yine rüyalar.
Bir de o atağı Killerdan handikapı varken yiyor
Hadi bana hangi karaktere, İmparator şöyle bir tepki vermiş anlatsana Reiper- san
İşte bunların hepsi OFFPANEL. Kudretli Ulus Kiddin zırhına denk geliyor, Marmelat yaptıģında Napolyonla temas ettikleri gösterilmemiş, Kiddin duruşundan Napolyonun yarattığı patlamadan dolayı uçup ters döndüğünü anlıyoruz. En sonki baygın yattıklari sahnede ne oluyor zaten belli değil. Kiddin yediği temiz tek saldırı Hawkinsten. BMden nasıl hasar aldığı yok ortada. Buna şimdi BM tanklıyor mu diyeceğiz, yapmayın.
İyi troll kardeş. Bugün de güldük sayende.İşte bunların hepsi OFFPANEL. Kudretli Ulus Kiddin zırhına denk geliyor, Marmelat yaptıģında Napolyonla temas ettikleri gösterilmemiş, Kiddin duruşundan Napolyonun yarattığı patlamadan dolayı uçup ters döndüğünü anlıyoruz. En sonki baygın yattıklari sahnede ne oluyor zaten belli değil. Kiddin yediği temiz tek saldırı Hawkinsten. BMden nasıl hasar aldığı yok ortada. Buna şimdi BM tanklıyor mu diyeceğiz, yapmayın.