Kendimizi yormaya ne gerek var. Şimdi Zoro düşünsün. Kazanma hırsıyla doldu taştı.Oha... bu nasıl bir rüşvet Traom... Korkulur senden... kskskssk
Birilerinin Akainu vs Zoro&Sanji açmasının zamanı geldi de geçiyor.İlk bakışta karar veremedim. Kidd & Law fark atmasın diye Zoro & Sanji diyeyim. Çok yakın geçer bu savaş.
Beklentileri aşanlar -> Sanji & Law
Beklentileri veremeyenler -> Zoro & Kidd
Sonunda adil bir mücadeleTaraf değişip bizden olurmuş. Zoro vs. Law Kid Sanjiye döner.![]()
Zoro & Sanji önce BM'yi alsın. Sonra sıra reise gelir.Birilerinin Akainu vs Zoro&Sanji açmasının zamanı geldi de geçiyor.
Uzun zamandır Sanji hadım edilir demiyordum… sayende yine demek zorunda kaldım traom… skskksskKendimizi yormaya ne gerek var. Şimdi Zoro düşünsün. Kazanma hırsıyla doldu taştı.
![]()
Adil olması için karşıda luffy de olmalı.Sonunda adil bir mücadele![]()
İlk 3 raund lütfüde iş yok, 4.raunddan başlayacaksa olabilirAdil olması için karşıda luffy de olmalı.![]()
Bak hele fandaşın acaba mı ya düşmüş hadım teklifine gitti. :dd.dSonunda adil bir mücadele![]()
Uzun zamandır Sanji hadım edilir demiyordum… sayende yine demek zorunda kaldım traom… skskkssk