Ayrıca şunuda ekliyim Sanji'nin bir diğer rakibi olan Absalom'uda öldürmüş yeni dünyada. Oda Sanji düşmanı açık ve net.
Boşşş yapma o zaman!!!Boşşş..
Baştan aşağı yanlış örnek.
İki yıl sonra Luffy>>>Zoro+SanjiKonu nasıl Zoro vs Sanji'ye geldi yine?
Luffy>Zoro>Sanji. 2 yıl önce de, 2 yıl sonra da durum bu.
Bu zaten tarışılmaz bütün tayfaların sağ kolları sol kollarından güçlüdür. Serinin tamamında bunu gördük. Sanji'yi eziklemek için Zoro'yla kapıştırıyorlar sürekli. Kimse demedi ki Sanji>Zoro'dur diye. Zoro, Mihawk'ın önünde secde edince gurursuz olmuyor, Sanji Germa 66 techizatını giymem dedikten sonra giyince gurursuz oluyor. Garip bir kafa yaşıyorlar ama anlamadım ne içtiklerini.Konu nasıl Zoro vs Sanji'ye geldi yine?
O hiçbir zaman olmaz ancak güçleri arasındaki fark kapanabilir. Mesela Zoro 75 ise Sanji 73-74 olabilir. Her türlü Zoro güçlüdürİki yıl sonra Luffy>>>Zoro+Sanji
Tıklar mıklar önemli değil. O sürekli değişir, yoruma dayalıdır falan. Sıralama belli sonuçta.İki yıl sonra Luffy>>>Zoro+Sanji
Bana çok yanlış yerden geliyorsun. Sanji, giymem dediği kostümü kadınları dikizlemek için giyiyor. Sen gelmiş burada Zoro ile aynı kefeye koyuyorsun. Sanji gömülmesini istemiyorsan, iki olay arasındaki farklara da dikkat etmelisin.Bu zaten tarışılmaz bütün tayfaların sağ kolları sol kollarından güçlüdür. Serinin tamamında bunu gördük. Sanji'yi eziklemek için Zoro'yla kapıştırıyorlar sürekli. Kimse demedi ki Sanji>Zoro'dur diye. Zoro, Mihawk'ın önünde secde edince gurursuz olmuyor, Sanji Germa 66 techizatını giymem dedikten sonra giyince gurursuz oluyor. Garip bir kafa yaşıyorlar ama anlamadım ne içtiklerini.
Sen yapmışsın bana gerek kalmamışBoşşş yapma o zaman!!!
Yine fanlığa başlamış yeşilciler.Konu nasıl Zoro vs Sanji'ye geldi yine?
Sanji>Luffy>Zoro.Yine fanlığa başlamış yeşilciler.