Ama kazanamamış işte.One Piece'in filminde olmasa Kuzan'ın sadece boynundaki yarayı bilecektiniz sadece. Sakazuki'nin yine boynundan yüzünün yanına uzanan ve kulağındaki kesiği.. baktığın zaman çok adaletsiz bir kıyaslama yaptığını anlarsın
Ha ben Sakazuki'nin uzvu kopmuştur demiyorum o sapa sağlamdır ama vücudu yanık izinden geçilmiyordur. Tıpkı Kuzandaki gibi. Her neyse.. kazanan tarafın bitirici vuruşu olacak tabiki.. Sakazuki'de ayağını almış..
Kuzan kazansa, Sakazuki'ye bundan takacakmış:
Adamlar kapışmış ve Akainu kazanmış yani. Gerçek olan bu. Aokiji'den bir bacağını da götürmüş, filo amirali olmuş. Aokiji kulağından bir parça almakla yetinmiş sadece. Dediğin gibi Oda gelir Akainu'yu anadan üryan çizer ve bakarız vücudu yara bere dolu. Bir bacağı yok. Vay be derim Aoikiji helal olsun baya yakın güçteler ki Aokiji'den uzuv koparmış. Ya da savaşı flashback halinde çizer ve Aokiji'nin dikkatini biri dağıtmıştır. Akainu öyle bacağını koparmıştır. Vay be derim bu adamlar denk. Öyle olmasa Sakazuki yenemezdi derim ama gördüklerimiz bunlar ve ben gördüğümüz şeye göre konuşuyorum.
Marineford arcıyla Oda zaten Sakazuki'nin diğer iki amirale göre daha farklı bir ligte olduğunu bize gösterdi. Bunu Kuzan ile kapışmasıyla da tescillendirdi. Adamı yendi, Filo amiralliğini verdi. Yonkou kovalattırdı. Bariz bir güç farkı var demiyorum fakat adam güçlü ki bu dövüşü yenmiş. Serideki bulunduğu konum ve güç her türlü Aokiji'den daha yukarıda.