Final Boss
geldiği nokta tam olarak bu, bu arada. aldığı kararlar olsun, yaptığı icraatler olsun. bir devri kapatan yeni bir devir başlatan adam.Herif amiral değil ulu önder.
Buz ve lav ilginç birliktelik yaşıyor aslında. Miktar da önemli.meyve gücüyle üstünlük kurmuştur çünkü olaya bilimsel açıdan bakarsak (ace karşı bilimsel açıklamasını yaptı akainu) Lavın buzu erittiği aşikar. Tam zıt meyveler.
Kardeş seride oturmuş bir şey miydi bu haki ? Hayır1- Enel'in kullandığı gözlem hakisini unutmuşsun sanırım.
Öyle bişi olmadı. İkisi de birbirinin en zayıf anlarında saldırdı. 1-1 gibi bir skor oldu. Ne zamandan beri yenmek 2 dk afk bırakmak olduAkainu'yu yendi.
Benim alıntıladığım spesifik yer KK seviyesi ile alakalı bir şey değildi. Mangadaki bir şeyi yanlış aktarıyordun.Akainu ve korsanlar kralı seviyesini tartışıyorduk en başta. Sonra sen onu alıntılamışsın.
Manga okunur hani.Akainu'nun bahsettiğin kovalaması hiç yaşanmadı.
Herhangi bir Yonko yener denilmiş. Big Mom da yonko.konu Big Mom değil zaten
1- Seride gözlem haki diye bir şey vardı değil mi? Beyazsakal uyurken bile kullanıyordu. Rayleigh'de de görmüştük. Niye oturmamış oluyor?Kardeş seride oturmuş bir şey miydi bu haki ? Hayır
Enel MF'de miydi ? Hayır
Konu MF Savaşı mıydı ? Evet
Kaldı ki enel bile bulutların arasında olduğu için meyvesi sayesinde gözlemi bu kadar kuvvetlenmiş miydi ?Evet
Yani enelden bahsetmen kelalaka mı ? Evet.
Öyle bişi olmadı. İkisi de birbirinin en zayıf anlarında saldırdı. 1-1 gibi bir skor oldu. Ne zamandan beri yenmek 2 dk afk bırakmak oldu
Benim alıntıladığım spesifik yer KK seviyesi ile alakalı bir şey değildi. Mangadaki bir şeyi yanlış aktarıyordun.
Manga okunur hani.
Herhangi bir Yonko yener denilmiş. Big Mom da yonko.
Konu Enel sanki Kendi lafına da böyle dolanmaca.... cuk..
Yoooo. Akainu filo amirali koltuğuna oturmasa benim için Kizaru'dan farkı yoktu. Sengoku'ya yonkou klasmanı diyorsam Akainu'ya da demem lazım. Profesyonel manga yorumculuğu bunu gerektirir dosdum yanlış anlama. Biz mermi gibi hareket eden karaktere "aaaa bu adam hızlı mı ki yaa" diyip safa yatmaz, adaletsizlik yapmayız hahah.Bence son 2 senede bir güncellenme yok, sizin fikirleriniz değişti.