Biliyorum.Kaido, Oden ile dövüştüğü zaman yonko değildi. Aynı şekilde şimdiki kadar da güçlü değildi muhtemelen.
Biliyorum.Kaido, Oden ile dövüştüğü zaman yonko değildi. Aynı şekilde şimdiki kadar da güçlü değildi muhtemelen.
Aga öyle deme şimdi. Aokiji'de Akainu'nun kulağından bir çizik almış. O da önemli bir uzuv sonuçta.Bana uzuv kaybettiği için Aokiji daha güçsüz mesajı geldi. Bu Oda herkese farklı mesaj atmış. Çakal yav.
Sence Kaido vs WB olsa kaç gün sürer?Kaido, Oden ile dövüştüğü zaman yonko değildi. Aynı şekilde şimdiki kadar da güçlü değildi muhtemelen.
Kuzan ve Akainu o dövüşte ortalama top-tier gücündeydiler. Biri Shanks ise diğeri BM gibidir. Fazla fark yok arada. Savaş sonunda Akainu üst lige çıktı. O zamanı soruyorsun, aralarında net üstlünlük yoktur bence.Sensey çok doğru diyorsun imzamı atıyorum.
Bu arada usta sana bir sorum var. Bacağını kaybetmemiş sağlam Kuzan, Sakazuki ile denk değil midir ? Bize 10 gün dövüşmeleri ve adayı tam ortadan ikiye ayırmaları, iki farklı iklim yaratmalarıyla bu mesaj verilmedi mi ?
One Piece'in filminde olmasa Kuzan'ın sadece boynundaki yarayı bilecektiniz sadece. Sakazuki'nin yine boynundan yüzünün yanına uzanan ve kulağındaki kesiği.. baktığın zaman çok adaletsiz bir kıyaslama yaptığını anlarsınAga öyle deme şimdi. Aokiji'de Akainu'nun kulağından bir çizik almış. O da önemli bir uzuv sonuçta.
meyve gücüyle üstünlük kurmuştur çünkü olaya bilimsel açıdan bakarsak (ace karşı bilimsel açıklamasını yaptı akainu) Lavın buzu erittiği aşikar. Tam zıt meyveler.Kuzan ve Akainu o dövüşte ortalama top-tier gücündeydiler. Biri Shanks ise diğeri BM gibidir. Fazla fark yok arada. Savaş sonunda Akainu üst lige çıktı. O zamanı soruyorsun, aralarında net üstlünlük yoktur bence.