Akainu Yonko gücünde.Zoro rahat döver Lütfünü hiç o konuya girme, güzel güçlenme aldı tadını çıkar
Konu Sakazuki konusu, bence yonkou komutanı eder işte
Temiz vuruşu bu işte düşün ne kadar ezme bir karakter olduğunu.Bu ne dostum?
Herifi yok ettiBu ne dostum?
Kardeş bu sey yaristirma işlerini bi bırakın artikLuffy her anlamda Zoro'dan iki üç gömlek ( onlar da 5xLarge) üstte.
K.hakisi geleceği görüyor.
B.hakisi içten vuruyor.
H.hakisi Kaido ile yarışıyor.
Dayanıklılığı Kaido'dan net 7 darbe sonrası bile devam etmesini sağlıyor. Öyle Zoro gibi yarım yamalak alınmış 2 saldırı ile pipetle beslenecek duruma düşecek cinsten değil.
Hız zaten ayrı bir yere çıktı.
Teknik anlamda zaten çok üstün.
İrade desen Zoro önünde diz çöktü tövbe istedi.
Ama Zoro fanları Luffy ile denk tutuyor. Allah akıl fikir versin inşallah.
doktor bu nedir sanki inzibatın tutup zorla getirdiği 20 günlük acemi er dünya hükümeti denince insan biraz daha profesyonel bir oluşum bekliyor. By bur dayı bir de coby nin savas ortasında yazıktır günahtır onlarında çoluğu cocugu var muhabbeti aklıma geldikce güldürür.Bu ne dostum?
Yalnız bana yazmışsın ama daha önce açılmış o muhabbet.Kardeş bu sey yaristirma işlerini bi bırakın artik
Konuşacaksanizda diger alakali panellerde konuşun adam gelmis akainu panelinde luffy ile zoroyu kıyaslıyor şaka gibi...
şahsi algılama gardasim senin mesajı gördüm o yüzden alıntı yaptım yani bura yeri degil gardasim ne luffy ne zoroymus ya karakterleri övmek amacıyla diger rakip görünen karakterleri gömmeye gerek yok.Yalnız bana yazmışsın ama daha önce açılmış o muhabbet.
Senin kabahatin o zehirli oku her defasinda yemenYalnız bana yazmışsın ama daha önce açılmış o muhabbet.