Bugün limitimi doldurdum magmaya karşı ayakta duracak gücüm kalmadı.Sen de şu ranzadan yorum yapanlar gibisin he.
Bugün limitimi doldurdum magmaya karşı ayakta duracak gücüm kalmadı.Sen de şu ranzadan yorum yapanlar gibisin he.
Öyle yapılmış herhalde zaten orjinal olmayan çeviride. Orjinal çeviride ve japoncasında onlarca dakika kastı varmış.O bölümü Japoncadan ingilizceye çeviren eleman ben olsam kaşla göz arasında geçen süreyi birkaç dakika yapardım.
Onlar bazen hiç belli olmuyor resmi çeviri diye çok güvenme.Bir tane çevirmen vardı resmi çeviriden doğru çeviriyordu.Neydi nicki unuttum Mihawk kutucuklarında falan kavga gürültü çıkmıştı hatta geçmiş tartışmalarda.Yani doğru zannedersin resmi diye aslı başka da çıkabilir.Öyle yapılmış herhalde zaten orjinal olmayan çeviride. Orjinal çeviride ve japoncasında onlarca dakika kastı varmış.
Arkadaşın biri japoncasından çevirip verdi o da aynı şeyi söyledi.Onlar bazen hiç belli olmuyor resmi çeviri diye çok güvenme.Bir tane çevirmen vardı resmi çeviriden doğru çeviriyordu.Neydi nicki unuttum Mihawk kutucuklarında falan kavga gürültü çıkmıştı hatta geçmiş tartışmalarda.Yani doğru zannedersin resmi diye aslı başka da çıkabilir.
Amiral dedik la adama, sağ kol deseydik överdik, amiral dediğin öyle 20 dakikalık olacaksa ohuu...Hangi sahnede? En az 20 dakika öyle savaşmış butik durumda iken normal hali ile sadece h.haki kullanarak. Daha ne yapacak?
Dişe diş kapışmış.
Bitik bir haldeydi. Momo iki kere belirtti. Ragnarok gibi bir saldırı öncesinde 6 tane net darbe yedi. Ragnaroku doğrudan yedi. Kaido'dan gördüğümüz net en güçlü saldırı idi şimdiye kadar.Amiral dedik la adama, sağ kol deseydik överdik, amiral dediğin öyle 20 dakikalık olacaksa ohuu...
Bitikse Kaido dövdü, yani bir şey ifade etmiyor dediğin. Bitmesin.Bitik bir haldeydi. Momo iki kere belirtti. Ragnarok gibi bir saldırı öncesinde 6 tane net darbe yedi. Ragnaroku doğrudan yedi. Kaido'dan gördüğümüz net en güçlü saldırı idi şimdiye kadar.
Öncesinde b.hakisini bitirmiş ayrıca. Ondan sonra kalkti en az 20 dakika denk savasti. Kaido uzun zamandır böyle olmamıştı diyor. Bu adam iki üç gün önce Big Mom ile bir gün savaştı.
İyi de biz oraya çıktığından beri o seviyede demiyoruz şu an. Sen de h.haki olayından sonra Amiral seviyesine çıktı dedin. Ama o noktaya kadar baya hırpalandı Momo bunu net belirtti.Bitikse Kaido dövdü, yani bir şey ifade etmiyor dediğin. Bitmesin.
Büyük güçlendirme geldi Kral hakinin üst düzey versiyonu bana göre meyve ve silah muhabbetini bitirdi zaten de katılmayana saygı duyarım, göreceğiz neler yapabildiğini. Sakazuki olayı ise tamamen sallama şimdiye kadar kan kusan WB'ye ve Luffy'e saldırırken araya giren Ace var. Temiz vuruşu bile yok adamın, WB'ye hasarı erler de çıkıyor olay devirmekti onu, deviremedi zaten.
Zoro rahat döver Lütfünü hiç o konuya girme, güzel güçlenme aldı tadını çıkarİyi de biz oraya çıktığından beri o seviyede demiyoruz şu an. Sen de h.haki olayından sonra Amiral seviyesine çıktı dedin. Ama o noktaya kadar baya hırpalandı Momo bunu net belirtti.
Durumu baya kötü iken h.haki ile normal haliyle o kadar süre denk dövüşmesi büyük olay.
Zoro bir saniye balyoz durdurdu şeklinde övüyonuz. Ki balyoz da durdurmadı yani.