KK seviyesine yakın adam, KK etmeyen ve yaşlı, hasta ve ağır yaralı olan birinden ciddi darbeler alıyor. Güzelmiş.Yonko üstü KK altı seviyesi reis. Dövüş içinde KK olur.
KK seviyesine yakın adam, KK etmeyen ve yaşlı, hasta ve ağır yaralı olan birinden ciddi darbeler alıyor. Güzelmiş.Yonko üstü KK altı seviyesi reis. Dövüş içinde KK olur.
ahaha dalgasına seçtim .d@Tiksav Lee gel buraya ve çabuk,verdiğin seçeneği açıkla bakalım,Neden savaş yordu ?
kaido'nun yerinde olsa 9 kın ve novaların saldırılarının çoğundan etkilenmeyecekti. yc1 marco ve yc4 vista haki ile saldırmasına rağmen sakazuki'ye dokunamıyorlar bile. koskoca yonkou tayfası ve müttefiklerinin önde gelen neredeyse tüm isimlerinden saldırı almasına rağmen, hasar aldığı tek kişi ünvan sahibi yonko beyazsakal.Sakazuki ölümcül olduğu için teke tek dövüştüğünde luffy’e ikinci round şansı vermezdi belki. Ama kaido yerine koyamıyorum.
Yani içinde 4-5 tane yc3 barındıran 9 kını indirip ardından 5 süpernovanın kombolarıyla uğraştı diyelim. Hepsinden sonra luffy’i indirip ardından yamatoyla dövüşüp sonra tekrardan gücünü toplamış luffy’le dövüşemezdi bence.
Altı üstü bir darbe vurdular ve olmadı. Bu olay öyle bir anlatılıyor ki, duyan da dövüş ilerlese Akainu'ya vuramayacaklarını veya Akainu'nun dokunulmaz olduğunu sanacak.kaido'nun yerinde olsa 9 kın ve novaların saldırılarının çoğundan etkilenmeyecekti. yc1 marco ve yc4 vista haki ile saldırmasına rağmen sakazuki'ye dokunamıyorlar bile. koskoca yonkou tayfası ve müttefiklerinin önde gelen neredeyse tüm isimlerinden saldırı almasına rağmen, hasar aldığı tek kişi ünvan sahibi yonko beyazsakal.
Dalgasına seçtim diyerek kurtulabileceğini mi sanıyorsun ?ahaha dalgasına seçtim .d