Babası çöp olsaydı ama aynı şeyleri gene yapsaydı gene aynı davranırdı Sakazuki.Dragon'un oğlundan başka bir şey demedi ki yaptıklarından çok Dragon'un oğlu olması adamı iten. Potansiyelinin farkında.
Babası çöp olsaydı ama aynı şeyleri gene yapsaydı gene aynı davranırdı Sakazuki.Dragon'un oğlundan başka bir şey demedi ki yaptıklarından çok Dragon'un oğlu olması adamı iten. Potansiyelinin farkında.
Tüm korsanları elimine etmeyi kafasına koyduğu için davranabilirdi Ace'i bırakıp ona dadanmazdı.Babası çöp olsaydı ama aynı şeyleri gene yapsaydı gene aynı davranırdı Sakazuki.
Ace'i hiç bırakmadı kiTüm korsanları elimine etmeyi kafasına koyduğu için davranabilirdi Ace'i bırakıp ona dadanmazdı.
Ace'i hiç bırakmadı kiDelene kadar peşindeydi.
Bu arada Dragon'un oğlu, Roger'ın oğlu laflarına çok takılıyor millet. Kültür bu biraz da. Özellik yaşını başını almış insanlar başka insanlara genellikle baba adıyla hitap eder.
Yahu adam ikisini öldürmeyi kafasına koymuş. Kime saldırdığının önemi mi var? Sanki Luffy'ye saldırdıktan sonra Ace'i bırakacaktı![]()
Burada Dragon ile alakasız olsa Luffy, Ace'e saldırırdı.
Diyorum ki adam Dragon'un oğlu diye özel takık Luffy'e. Peşinden ayrılmadı diyorsun sayfa atıyorum, ben de biliyorum Ace'i salmayacağını ama Ace varken çaylağın tekine saldırmasının nedeni Dragon.Yahu adam ikisini öldürmeyi kafasına koymuş. Kime saldırdığının önemi mi var? Sanki Luffy'ye saldırdıktan sonra Ace'i bırakacaktı![]()
İhtimal babaları gibi tehlikeli olacaklarını sezmiş ama benim karşı çıktığım şey sırf babadan dolayı tehlikeli olarak görüldüklerinin sanılması. Ama karakterlerin bir sürü icraatı var bunlar da göz önünde bulundurulmalı. Yani Luffy'nin icraatlarının da önemi var. 17 yaşında hükümet binası basan kaç karakter var ki? Benim peşime düşecek hâli yok ya Akainu'nun.Diyorum ki adam Dragon'un oğlu diye özel takık Luffy'e. Peşinden ayrılmadı diyorsun sayfa atıyorum, ben de biliyorum Ace'i salmayacağını ama Ace varken çaylağın tekine saldırmasının nedeni Dragon.
Evlat kayırma konusunda usta Beyazbaba'dan daha adam olduğu kesin.Bu muymuş adamadam görmesek inancaz
WBnin üstüne oturduğu organdaki kıl olamazEvlat kayırma konusunda usta Beyazbaba'dan adam olduğu kesin.