Reis Luffy ile Ace'e saldırmıyor o sahnede. Dragon ile Roger'a saldırıyor adeta.Yahu adam ikisini öldürmeyi kafasına koymuş. Kime saldırdığının önemi mi var? Sanki Luffy'ye saldırdıktan sonra Ace'i bırakacaktı
Reis Luffy ile Ace'e saldırmıyor o sahnede. Dragon ile Roger'a saldırıyor adeta.Yahu adam ikisini öldürmeyi kafasına koymuş. Kime saldırdığının önemi mi var? Sanki Luffy'ye saldırdıktan sonra Ace'i bırakacaktı
Diyorum ki adam Dragon'un oğlu diye özel takık Luffy'e. Peşinden ayrılmadı diyorsun sayfa atıyorum, ben de biliyorum Ace'i salmayacağını ama Ace varken çaylağın tekine saldırmasının nedeni Dragon.Yahu adam ikisini öldürmeyi kafasına koymuş. Kime saldırdığının önemi mi var? Sanki Luffy'ye saldırdıktan sonra Ace'i bırakacaktı
Diyorum ki adam Dragon'un oğlu diye özel takık Luffy'e. Peşinden ayrılmadı diyorsun sayfa atıyorum, ben de biliyorum Ace'i salmayacağını ama Ace varken çaylağın tekine saldırmasının nedeni Dragon.
İkinize de yazayım.Reis Luffy ile Ace'e saldırmıyor o sahnede. Dragon ile Roger'a saldırıyor adeta.
Evlat kayırma konusunda usta Beyazbaba'dan daha adam olduğu kesin.Bu muymuş adam adam görmesek inancaz
WBnin üstüne oturduğu organdaki kıl olamazEvlat kayırma konusunda usta Beyazbaba'dan adam olduğu kesin.
Direkt gtündeki kıl olamaz desene chibi olamaz zaten ki Wb'nin son bölümden sonra toprağa gömdüğümüz haline bakarak söylüyorum bunu.WBnin üstüne oturduğu organdaki kıl olamaz
Argo kullanmıyorum bu herif için bile...Direkt gtündeki kıl olamaz desene chibi olamaz zaten ki Wb'nin son bölümden sonra toprağa gömdüğümüz haline bakarak söylüyorum bunu.
O fikir adamı ve fikirlere kurşun işlemez taam mı!!!Babalardan biri velet yolladı Reverie'ye, Sakazuki şamarlamak yerine.
+1 Tam olarak bundan bahsediyorum bende. "Lan bu da ileri de hayvanat gibi bir şey olur, şamarı koyar geçer ben en iyisi yılanın başını küçükken ezeyim" dedi ve bunda da son derece haklıydı.Akainnu Luffydeki potansiyeli en erken fark eden insanlardan biri.Luffy Marineford'a indiği andan itibaren Akainu bir şey yapılması gerektiğini fark etti ve onu WB kadar büyük bir tehdit olarak gördü.Sonuç da ortada.