Biraz resim yeteneğim var.Sakazuki'yi Trump olarak çizebilirim.onu ben de yapmayı planlıyorum.tek gerekli olan sağlam bir resim...
Biraz resim yeteneğim var.Sakazuki'yi Trump olarak çizebilirim.onu ben de yapmayı planlıyorum.tek gerekli olan sağlam bir resim...
Oha saçmalama En azında Duruşyla ve inandığı Adalet anlayışıyla iyi bir karakter. Ben sevmem ama çöp Kutsallarla da karşılaştırma.. Filo Amirali konumuna tek yakışan adamda o üçlüden Sakazukiydi.Bu adama adam diyeceğime gider ben kutsal ejderleri yalarım...
WB'ye adam diyeceğime Teach'in kölesi olurum daha iyi.Bu adama adam diyeceğime gider ben kutsal ejderleri yalarım...
Edit: bu adama adam????!?!?!?!?!?!
Beni ilgilendirmiyo yakışıp yakışmaması ben herifi sevmiyorum güzel yazılmış bir karakter de olablr ama ben sevmiyorum? yapçak bir şey yok...Oha saçmalama En azında Duruşyla ve inandığı Adalet anlayışıyla iyi bir karakter. Ben sevmem ama çöp Kutsallarla da karşılaştırma.. Filo Amirali konumuna tek yakışan adamda o üçlüden Sakazukiydi.
Yakışır.WB'ye adam diyeceğime Teach'in kölesi olurum daha iyi.
İddaa mı kaybettin her gün yazacaksın diye?
Diğer amirallere karşı aynıyım. Sadece Akainu'ya karşı artık kötü bişey konuşamam.Forumun Amiral savarını bu halde görmek üzücü.