Silinmiş Üye
bir ustam değil ama güzel fan artAkainu adamdır.
bir ustam değil ama güzel fan artAkainu adamdır.
Sana göre yok bana göre var hemde bir sürü o yüzden saymakla uğraşmayacağım bunca yazı yazılmış elbet yazan olmuştur üşenmeyip baktığında görürsün.Adamın tek bir falsosu yok.
Ohara da yaptığı şeyin affı yok... Diğer konularda adam haklı. Sümüklü Coby'i öldürmeliydi.Adamın tek bir falsosu yok.
Kalıntılardan insan arayıp basmışlardır kurşunu gavatlarO değil de adamlar gemiyi bombalayınca nasıl herkes öldü anlamadım gitti. Hiç kimse kurtulmadı mı koca gemiden?
Zaten Buster Call vardı kimsenin öyle bir şeyle uğraşacağını sanmıyorum. Ulan deprem olunca bile herkes ölmüyor gemi battı diye herkes ölmemeli bence.Kalıntılardan insan arayıp basmışlardır kurşunu gavatlar
Gemiye kaç kere sıktıklarını hatırlamıyorum belki emin olana kadar salladılar belki sonradan kontrol ettiler yoksa kıçı kırık bir bombaya çeyreği anca ölürZaten Buster Call vardı kimsenin öyle bir şeyle uğraşacağını sanmıyorum. Ulan deprem olunca bile herkes ölmüyor gemi battı diye herkes ölmemeli bence.
"Kötülük tamamen temizlenmelidir." - Vice Admiral SakazukiO değil de adamlar gemiyi bombalayınca nasıl herkes öldü anlamadım gitti. Hiç kimse kurtulmadı mı koca gemiden?