Diğerlerine ayıp olmasın diye Robin'i demi öldürecekti yani ahahadhahah. Hayır o geminin fişini çeken gavat kendisi olsa neyse.
Kuzan ayıp etmiş.
Diğerlerine ayıp olmasın diye Robin'i demi öldürecekti yani ahahadhahah. Hayır o geminin fişini çeken gavat kendisi olsa neyse.
Hükümet için bir tehdit. Oraya görevlerini bilerek gidiyorlar kitabeyi okuyabilenler arasında çocuk olmayacağı ne malum ? Bu soru bebek hitleri öldürür müsüne doğru gidiyor..Büyücüler ile küçük bir çocuğu eş tutmak. Güzel.
Hükümet için bir tehdit. Oraya görevlerini bilerek gidiyorlar kitabeyi okuyabilenler arasında çocuk olmayacağı ne malum ? Bu soru bebek hitleri öldürür müsüne doğru gidiyor..
Sakazuki iğrenç bir adam zaten ace değil Ohara olayları yüzünden nefret ediyorum kendisinden ama Kuzanın yaptığının mantıklı bir açıklaması yok. Eğer o kız sivilse kurtarsın zaten. Ama öyle bir durumda yok.Öldürmem.
İmamhatipli atayıst gene ne işler peşindesin?Sakazuki iğrenç bir adam zaten ace değil Ohara olayları yüzünden nefret ediyorum kendisinden ama Kuzanın yaptığının mantıklı bir açıklaması yok. Eğer o kız sivilse kurtarsın zaten. Ama öyle bir durumda yok.
Şimdi ne alaka diyeceksin ama Müslüman mısın ? Cevapla sorunun sebebini anlayacaksın.
Hızır ve Musa kıssasını bilir misin ?İmamhatipli atayıst gene ne işler peşindesin?
Hızır ve Musa kıssasını bilir misin ?
Dolma kalem çıkarttırma bana tiksav geç bu işleriHızır ve Musa kıssasını bilir misin ?