Adam yüzlerine karşı sallıyor daha ne yapsın.Cevap veremedikleri için Kuzan üzerinden hesap sormaya kalkıyorlar.Hükümete rest çekmediği sürece ikiyüzlü bir şerefsizdir.
Adam yüzlerine karşı sallıyor daha ne yapsın.Cevap veremedikleri için Kuzan üzerinden hesap sormaya kalkıyorlar.Hükümete rest çekmediği sürece ikiyüzlü bir şerefsizdir.
Adam yüzlerine karşı sallıyor daha ne yapsın.Cevap veremedikleri için Kuzan üzerinden hesap sormaya kalkıyorlar.
Sözlü atışmayı kastetmiyorum. Başlarım sizin kutsallığınıza diyip denizcileri hükümetten bağımsız bir kuruluş haline getirmeye çalışmasından bahsediyorum. Böylece gerçekten adaletten bahsedebilir. O zaman en büyük Sakazuki fanı olurum.çekti ki zaten aga
Liberallejelim hocam.Şaka maka bunu en çok isteyenelrden biri benim hatta ben bazen Akainu'dan bir Askeri Darbe bile bekliyorum ama çok çok çok uçuk olasılıklar bunlar.Oda'nın karakteri nasıl kullanacağına bağlı.Bi anda mahvetme ihtimali de var.Sözlü atışmayı kastetmiyorum. Başlarım sizin kutsallığınıza diyip denizcileri hükümetten bağımsız bir kuruluş haline getirmeye çalışmasından bahsediyorum. Böylece gerçekten adaletten bahsedebilir. O zaman en büyük Sakazuki fanı olurum.
Şu Sword'un başındaki adamlardan biri olursa bu dediklerimizin ihtimali olur bence. Yok eğer Sword'dan haberi yoksa bu çizgide devam edecektir karakter. Umarım Sword'un lideri falan çıkar.Liberallejelim hocam.Şaka maka bunu en çok isteyenelrden biri benim hatta ben bazen Akainu'dan bir Askeri Darbe bile bekliyorum ama çok çok çok uçuk olasılıklar bunlar.Oda'nın karakteri nasıl kullanacağına bağlı.Bi anda mahvetme ihtimali de var.
Dostum sen bu fotoğrafı attın benim de bunu atasım geldiOne Piece de en nefret ettiğim karakterler arasındadır. İkiyüzlü karaktersizin tekidir. Bir kere sıfatında hayır yok. Seride tokatlanacağı yerleri görmeyi iple çekiyorum
Ayrıca WB nin altında ezilirken onu görmek bana haz vermişti zamanında