İyi de Luffy bayılmıyor. Zoro bayılıyor , Hiyori poşete sarıp getiriyor yaralarını sarıyor felan. Ayrıca Luffy'nin su altında savaşıyor olduğunu da unutmamak lazım. Fazladan çok efor harcadı. Zoro ise gayet sağlıklı bir durumda iken çok da esaslı olmayan bir saldırıyla bayılıp yere düşüyor. Yarasını zorlama faktörü Luffy adına olumlu.Bak bak bak Isırıkta olsa yara yapıyor öyle mi? Zoro’nun ki ne yapıyor acaba? Bu Luffy değil mi o yaraların daha fazlasını alıp sonra dövüşmeye devam eden ve doğal olarak saldırılar yapan? Hordy çok mu güçlü yani? Hordy dövüşü uzun bile sürmüyor. Ve dövüşte Luffy tek bir saldırı yiyor, o da omzuna bir ısırık. Ve sonra saldırı yapıyor ve o yaradan dolayı bayılıyor. Ve bu Luffy’nin nelere dayandığını da biliyoruz. Adam Kata’nın mızrağa tarafından parçalanıyor ama düşmüyor. Ama sen daha azı diyerek Zoro olayına laf atarken ve işte bu plot armor derken. Aynı Şey Luffy’e olunca yaa işte şöyle böyle demeye başlıyorsun. Ve işin daha kötüsü, Plot armor denilince akla ilk gelen adam Luffy yahu Bundan sonra Orak derken iki kere düşünürsün artık. Çünkü diş ile bayılmış bir adamın fanısın
Herhalde daha azı olduğunu biliyorum. Ama öyle küçümseyeceğin bir şey değil demek istedim. Kısacası; yok o acıya dayandı ama sonra Orağa bayıldı diyerek Zoro’nun kesin olan dayanıklılığını çürütemezsin
Zoro daha azına düşüp bayıldı. İlla sana manga'dan görsel mi atayım? Luffy'e aynısı nerde olmuş anlamadım. Zoro aynı arc içerisinde çok daha azı için yerde baygın yatıyor.