+1Akainu eğer Kral hakinin üst seviyesine sahip değilse, güç olarak en başta yazılacak karakterler arasına giremez.
Akainu'da kral haki yoksa seri sonu ilk 20'ye giremez herhalde benim sıralamamda.
+1Akainu eğer Kral hakinin üst seviyesine sahip değilse, güç olarak en başta yazılacak karakterler arasına giremez.
Bence bu durum şöyle amiralleride koyup yapayım.Evet. Katılıyorum
Ben Ray ve Odeni farklı konumlandırıyorum.. Zoro gibi yonko vari bir sağ kol mesela Kaido, Linlin'in falan sağ koluyla arası baya açık ama Roger ve Newgate sağ kollarından net üstün olsa da ciddi rakibi olabilecek seviyedeler.. bu biraz Korsan kral tayfası farkı gibi.
Newgate - Roger - Kaido - Linlin
Oden - Rayleigh
Marco - Gaban - King - Katakuri
Jozu - ......... - Queen - Smoothie
Vista - ......... - Jack - Cracker
Yani bu ikilinin joker bir ismi daha var gibi...
20'ye girer ama ilk 5'e giremez.+1
Akainu'da kral haki yoksa seri sonu ilk 20'ye giremez herhalde benim sıralamamda.
Akainu kazanır dedi xD@Densetsu no Samurai ne dedi ? ona göre cevap yazıcam.
O zaman sonuna kadar Odenciyiz.?20'ye girer ama ilk 5'e giremez.
Akainu kazanır dedi xD
İlk 5 ne abi ? Rüyasında göremez. Bu arada tüm zamanlarda ilk 20 diyorum ben.20'ye girer ama ilk 5'e giremez.
Akainu kazanır dedi xD
Avatar yorum uyumuO zaman sonuna kadar Odenciyiz.?
Akainu tekrar karşımıza çıktığında meyve uyanışıyla bu farkı kapatacak. Bu seride illa Haki > Meyve diye bir durum yok bana göre. Bu Akainu gibi, Aokiji gibi karakterler tekrar karşımıza geldiğinde bu durum ortaya çıkacak.Akainu eğer Kral hakinin üst seviyesine sahip değilse, güç olarak en başta yazılacak karakterler arasına giremez.
Tüm zamanlarda çok karakter var. İlk 20 düşünmek lazım.İlk 5 ne abi ? Rüyasında göremez. Bu arada tüm zamanlarda ilk 20 diyorum ben.