Şuraya kadar çok iyi ilerlemişsin de sonu olmamış malesef.. çünkü Sakazuki de mangakanın çok ayrı tuttuğu bir karakter.. hiçbir amirale karşı 1v1'de yedirtmez akayıOden iticiydi, salaktı ve sevmiyordum. Ama peygamber gibi anlatılan güçlü bi karakter. Sakazuki’ye yenileceğini sanmam. Mangadaki yeri çok ayrı.
Uyanış en üst seviye haki kullanıcısına ne yapacak, geçemez ki o bariyeri. Üstelik en üst seviye dediğimiz karakterlerin fiziksel güçleri de baya iyi oluyor. Magma'ya dokunmalarına bile gerek kalmıyor eğer fiziksel temaslı dövüşüyorlarsa.Akainu tekrar karşımıza çıktığında meyve uyanışıyla bu farkı kapatacak. Bu seride illa Haki > Meyve diye bir durum yok bana göre. Bu Akainu gibi, Aokiji gibi karakterler tekrar karşımıza geldiğinde bu durum ortaya çıkacak.
Magma meyvesine sahip olan bir adam kral hakisiyle yumruk atmasına gerek var mı ki hakili yumrukları mı daha yüksek hasar verir yoksa meyve uyanışıyla neredeyse bütün alanı magmaya çevirip basılacak yer bırakmaması mı daha çok zarar verir ? Haki savunması magma gibi bir ısıya ne kadar dayanabilir? Hiç hakisi olmayacak demiyorum ama bence üst seviye kral haki kullanımına gerek duymayacak. Oda bu adama magma meyvesi varmış. Bu adamın elini hakiyle kaplayıp yumruk atmasına ne gerek var magma yumrukları atmak varken. Zaten çok yıkıcı bir güç. Attığı yumruklar ayı gibi hasar veriyor. Mf'de gördük. Çok üst düzey bir meyve kullanımı ve uyanışla her türlü farkını koyacak ki bu uyanışın asıl gücünü böyle yıkıcı meyvelerde göreceğiz. Öyle evleri ipe çevirmek ya da alanı mochiye çevirmeye benzemeyecek.
Bu vs'de kopartabilir belki ama Akainu'da bu meyve varken Oden'e karşı sadece koparmakla kalmayabilir. Ayrıca bu gördüğümüz Akainu'da o Kaido'dan ısırmak yerine bir parça koparabilir bence.'Valla Sakazuki de dahil diğer Amirallerin de Kaido gibi bir derisi olmadığına eminim.. Kaido'nun bile vücudunda hayvan gibi bir yarık oluşturacak seviyede saldırı gücü olan bir karakter ısırdım derken koparabilir benden söylemesi
Ben Sıralama olarak vermedim kendi yaptığımda.. yoksa Yonkolarla, Roger ve Beyazsakalı bir torbaya koymam.. aha benim sırlama herkes var;Bence bu durum şöyle amiralleride koyup yapayım.
Roger Wb Garp Xebec
Akainu Kaido Mom Shanks Dragon mihawk
ODEN BB(2 meyve) Kizaru Aokiji Luffy
Ray Fuji greenbull beckman(alttada olabilir)yamato,Law kid
Kata king Zoro Marco shiryu magellan
Dof Hancock king Roo Queen cracker Jozu sanji killer smothie
Jack Jimbei kuma Vista ace yasoop
Peros croco who franky
Hocam bu Akainu saldırı yaparken dokunmayacak mı yani bu adamlara Ayrıca meyve uyanışını gördüğümüzde alanı meyve gücüne dönüştürebildiklerini gördük. Uyanışla birlikte bütün alan magma ve senin basacak noktan yok. Nereye kadar dayanacak bu haki savunman magmaya karşı. Zaten her meyve bu savunmayı geçecek demiyorum ama magma meyvesinin farkı burada ortaya çıkacak. Nasıl kral haki böyle kapsamlı güçlü işlendiyse böyle yıkıcı meyvelerde de uyanış işlenecek. Güç dengesini böyle sağlayacak.Uyanış en üst seviye haki kullanıcısına ne yapacak, geçemez ki o bariyeri. Üstelik en üst seviye dediğimiz karakterlerin fiziksel güçleri de baya iyi oluyor. Magma'ya dokunmalarına bile gerek kalmıyor eğer fiziksel temaslı dövüşüyorlarsa.
Kral hakinin üst versiyonunu çok yukarı taşıdı Oda, ben önceden Kral haki olmasa ne olacak diyordum şuan çok farklı düşünüyorum.
Güzel yazmışsın çoğu kısmına da katılıyorum ama benim mantığıma göre çöp değiller.Hocam bu Akainu saldırı yaparken dokunmayacak mı yani bu adamlara Ayrıca meyve uyanışını gördüğümüzde alanı meyve gücüne dönüştürebildiklerini gördük. Uyanışla birlikte bütün alan magma ve senin basacak noktan yok. Nereye kadar dayanacak bu haki savunman magmaya karşı. Zaten her meyve bu savunmayı geçecek demiyorum ama magma meyvesinin farkı burada ortaya çıkacak. Nasıl kral haki böyle kapsamlı güçlü işlendiyse böyle yıkıcı meyvelerde de uyanış işlenecek. Güç dengesini böyle sağlayacak.
Sizin mantığınızla bu kral hakiyle, üst düzey haki kullanımıyla birlikte Buz meyvesi, Magma meyvesi gibi meyveler direk çöpe dönüşüyor. Mochi'den, Duman meyvesinden bir farkı kalmıyor. Serinin dövüş dinamiği, Meyve ve Haki üzerine kurulu. Serinin başlarında haki kavramı tam olmadığı için meyveler daha güçlüydü ve hakiyle dengeledi. Şimdi kral haki kullanımını farklı seviyeye çıkardı ve meyveler içinde uyanış özelliğini karşımıza çıkardı. Meyvelerin kendi arasında güç farkı olduğu için uyanışta meyve ne kadar güçlüyse o kadar büyük fark koyacak.