Bu bilgi nerden geldi ?Kaido 59
Bu bilgi nerden geldi ?
Vivre kart bilgisiymiş, ben onları kabul etmiyorum.Kaidou
For the chapter of the same name, see Chapter 922. Kaidou of the Beasts,[8][18][14][10] renowned as the world's "Strongest Creature",[19][11] is the Governor-General of the Beasts Pirates[6][14] and was formerly one of the Four Emperors that ruled over the New World.[5] He is also the father of...onepiece.fandom.com
Kanon demişler Reis onlaraVivre kart bilgisiymiş, ben onları kabul etmiyorum.
Soda'nın kendisi mi demiş reyiz kanon olduğunu ?Kanon demişler Reis onlara
Öyle bir seçenek mevcut değil.Ödül,yaş,boy vs bu bilgilerde hata yapılmadığı sürece yanlış verilmesi için bir sebep yok.Vivre kart bilgisiymiş, ben onları kabul etmiyorum.
O hibritlerin açılmama ve kral hakilerin kullanılmama sebebini iyi biliyorum.Çakallık yapıyor mangaka.Yahu çok daha güçlü ama saklayacak ya hibrit modunu satacak ya 30 sayı sonra kral haki vurma kısmını Oden flashbackinde adamın yenilişini o yüzden bu kadar basit çizdi geçti.Feat okuyucuları da kendi mantıklarına göre böyle değerlendiriyor haliyle.O vuruşta da zamanında Ray'in kelepçe olayı gibi kral hakisi olupta çizmediyse şaşırma.Tamamen ticari ya başka birşey değil.İlk defa açıklayacağı şeyleri tayfayla veriyor sona saklıyor.Bu anlayışı yüzünden de karakterler hakkında asılsız yorumlara şahit oluyoruz.Oda'nın da çok fazla suçu var.Kaido Oden'e hibrit bile açmadı,kral haki kullanmadı diyenler,Luffy ile Yamato'yu Oden'den daha güçlü görüyorlar o zaman ?
Kartlar "Canon" olarak tanıtıldı. https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/or2kcv
Sabo öldü mü ? ve Shanks'ın ne zaman imparator olduğu ile alakalı sorularda verdiği bilgiler yanlış çıkınca bazıları güvenmemeyi tercih etti.. Da Sabo'nun ölümünü zaten açıklaması saçma olurdu.. belki Şanksta da bazı durumlara engel olacaktı bilemiyorum..
Reis ben üste yazanın yalancısıyım.Soda'nın kendisi mi demiş reyiz kanon olduğunu ?
Kesinlikle öyle,dövüşü geçiştirdi.Kaido'yu da saklamak istedi olay bu.Öyle bir seçenek mevcut değil.Ödül,yaş,boy vs bu bilgilerde hata yapılmadığı sürece saklanması için bir sebep yok.
O hibritlerin açılmama ve kral hakilerin kullanılmama sebebini iyi biliyorum.Çakallık yapıyor mangaka.Yahu çok daha güçlü ama saklayacak ya hibrit modunu satacak ya 30 sayı sonra kral haki vurma kısmını Oden flashbackinde adamın yenilişini o yüzden bu kadar basit çizdi geçti.Feat okuyucuları da kendi mantıklarına göre böyle değerlendiriyor haliyle.O vuruşta da zamanında Ray'in kelepçe olayı gibi kral hakisi olupta çizmediyse şaşırma.Tamamen ticari ya başka birşey değil.İlk defa açıklayacağı şeyleri tayfayla veriyor sona saklıyor.Bu anlayışı yüzünden de karakterler hakkında asılsız yorumlara şahit oluyoruz.Oda'nın da çok fazla suçu var.