Kemiklere birşey olmuyor diye vücuda hiç etki olmuyor sanmayın.Hiçbirşey olmasa en basitinden beyin sarsıntısı geçirmiştir.Kemikleri kırmaz ama aşırı basınç uygular bilinç kaybettirir.
Adamlar bahane kolik ya, bahane saatleri gelmiş bulmuşlar bir tane, lastik adam la bu lastik lastik xDBunun tartışmaya son noktayı koyması lazım.
Adam kemiğini hava üfleyip şişirebiliyor siz kırılmasını bekliyorsunuz.
Olması gerektiği için oldu.Bunun tartışmaya son noktayı koyması lazım.
@Montana Geyik yapmıyorum yahu ciddiyim.
Hacım geyik yapmıyorsun da bunun ile bana bir şey kanıtlamadın ki? Ben Luffy'nin kemikleri lastik değil mi dedim?Bunun tartışmaya son noktayı koyması lazım.
@Montana Geyik yapmıyorum yahu ciddiyim.
Zaten kanıtın direk kendisi bu.Havayla kolayca şişebilen birşey kırılabilir mi düşün.Araba lastiği kırılır mı patlar en fazla.Hacım geyik yapmıyorsun da bunun ile bana bir şey kanıtlamadın ki? Ben Luffy'nin kemikleri lastik değil mi dedim?
Abi sen ne anlatıyorsun yav, biz lastik değil mi dedik?Zaten kanıtın direk kendisi bu.Havayla kolayca şişebilen birşey kırılabilir mi düşün.Araba lastiği kırılır mı patlar en fazla.
Gözü harbi niye şişiyor yav?Abi sen ne anlatıyorsun yav, biz lastik değil mi dedik?
Sabahtan beri hakili saldırılara lastik mastik işlemiyor diyorum, sen bana kemik lastik şişiyor diyorsun. Adamın hakili saldırılar ile aldığı hal ortada. Gözü şişiyor. Şişmemesi lazım sizin mantıkla.