Şu g4 benzeri punk formunu eritene kadar Kid korunur yada vuruşu yapar.Santimlik kılıç değil ki bu.Adam MF'de metal eritiyordu zaten. WB gazino sahibi adam, tayfadaki kılıçlar kalitelidir. Kidd'in metalleri ise hurda.
Şu g4 benzeri punk formunu eritene kadar Kid korunur yada vuruşu yapar.Santimlik kılıç değil ki bu.Adam MF'de metal eritiyordu zaten. WB gazino sahibi adam, tayfadaki kılıçlar kalitelidir. Kidd'in metalleri ise hurda.
BiliyordumBen Kid'i de seviyorum Akainu'yu da ya. Lawcilar ile Big Mom'cıların sızlanmasını izlemek için açtım konuyu zevkli oluyor
Bu adam buz dağını yımrığıyla karşıladı ne hurdasından bahsediyorsun Mw'ciğim ? Lütfen böyle şeyler yazma.Yalnız metal öyle buzdağı eritmeye benzemez. Öyle bir anda eritemezsin.Kid gayet savunur magmaya karşı bununla hurda diyip geçme.
puahhahaha. Databook'da ve seri içinde Beyazsakalın en güçlü yonko olduğu geçiyor. Squardo'dan kılıç yedikten sonra ki hali ile bile Linlin'i yok eder. Amiraller zaten vakti geldiğinde yenilebilir. Hiçbir şekilde bahane etmem sizin gibi. Ama amirallere yonkolardan daha iyi bir imaj çizilecek konusunda herkesle iddiya girerim.Yaşlı,ilaçlarla yasayan ve savaş başında yaralanan, 70 75 yaşındaki adam zeka olarak Big Mom dan zeki olsada güç olarak BM'den nasıl güçlü olabilir? Ha eder diyorsan sana kötü haberim var Naruto falan izletmişler sana One Piece yerine.
Yakın zamanda amiral dövüşleri gelecek gibi,geldiğine tekrar konuşalım da o zaman yüksek ihtimal *abii Oda istediğine kazandiriyo yhaa olmaz yha* diyecek gibi bir izlenim aldım.Tabii ki Oda istediğine kazandırıyo Law ve Kid savaşı da buna bir örnek ama yonkouyu düşüren ikiliyi asla Akainu ya yem etmez
En güçlu insan ünvanını kazandığı doğru ama kazandığı dönemle MF halinin eşit olduğunu bana kimse inandıramazpuahhahaha. Databook'da ve seri içinde Beyazsakalın en güçlü yonko olduğu geçiyor. Squardo'dan kılıç yedikten sonra ki hali ile bile Linlin'i yok eder. Amiraller zaten vakti geldiğinde yenilebilir. Hiçbir şekilde bahane etmem sizin gibi. Ama amirallere yonkolardan daha iyi bir imaj çizilecek konusunda herkesle iddiya girerim.
Zevkli… Aşırı zevkli hemde…Hayatta en sevdiğin şeyleri say deseler bir minyon kızlar iki Kid gömmek derim. O kadar zevkli aga
Valla öyle ya… ben harbiden beklemiyordum ama bu kadar… Feci etkisiz eleman…Oda bile 3 bölümdür pis gömüyor. Bu bölümde bütün toprağı da attı üstüne. Ben biraz üzülmeye bile başladım. Ara verdim Kid fanları rahat rahat forumda takılsın diye. Feci patlıyorlar kaç bölümdür.
Şu 3 bölümle birlikte resmen yancılığını ilan etti. Konuştu konuştu ama altını dolduramadan yatışa geçti.Zevkli… Aşırı zevkli hemde…
Valla öyle ya… ben harbiden beklemiyordum ama bu kadar… Feci etkisiz eleman…