Olanı yazıyorum yahu.Jozunun attığı kütlenin saniyede erime sebebi buz olması.Metallerin erime sıcaklığı yüksek öyle anında buhar olmazlar mf savaşında olduğu gibi.Kid uzaklaşmak zorunda kalır ısıdan dolayı Oven muhabbeti gibi.Ama vurdu deldi geçti Kid ile beraber olayları falan yok artık yani o kadarı olmaz.Zaten zırh haki de kullanıyor bu adamlar.Bu adam buz dağını yımrığıyla karşıladı ne hurdasından bahsediyorsun Mw'ciğim ? Lütfen böyle şeyler yazma.
Sonra karakterden soğuyorum bak
Konuşma diyince… benim hep aklıma “Dövüşümü izlemeye mi geldiniz” lafı geliyor sonra gülüyorum…Şu 3 bölümle birlikte resmen yancılığını ilan etti. Konuştu konuştu ama altını dolduramadan yatışa geçti.
O laf çok yanlış anlaşıldı. Kid "buraya oturmaya mı geldik haydi eller havaya" mantığıyla diğerleri de dövüşe katılsın diye söylüyor bunu.Konuşma diyince… benim hep aklıma “Dövüşümü izlemeye mi geldiniz” lafı geliyor sonra gülüyorum…
Şimdi taşlar yerine oturdu... mantıklı... skskskslO laf çok yanlış anlaşıldı. Kid "buraya oturmaya mı geldik haydi eller havaya" mantığıyla diğerleri de dövüşe katılsın diye söylüyor bunu.
Akainu'ya bişey olmaz, adam WB'nin 2 tane öfkeyle vurduğu depreme ölmedi. Law'un uyanışına mı dövüş bitecek.Big mom ve kaido çok farklı varlıklar. Bu saldırıların yarısını akainuya vursalar amel defteri kapanır.
Law 1 kere uyanış denk getirdiğinde dövüş biter. Tek atsın veya atmasın o saldırıdan sonra düzgün savaşamaz akainu.
Bm bile meyvesiyle kendini düzeltip devam etti dövüşe. Dövüşün yönünü değiştirir bence bu saldırı.Akainu'ya bişey olmaz, adam WB'nin 2 tane öfkeyle vurduğu depreme ölmedi. Law'un uyanışına mı dövüş bitecek.