Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Eustass Kid & Trafalgar D. Water Law

Hangi Taraf Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    141
Biraz düşününce şöyle bir şey mümkün gibi. Kid etraftan metalleri toplayıp Sakazuki'ye atsa ve Sakazuki onları eritse bile hala manyetik özelliklerini korur hatta, Sakazuki'nin kendi lavıyla birleşeceği için Sakazuki'nin lavı da manyetik olur ve bu sebeple Kid meyvesiyle lavı istediği gibi yönlendirebilir. Sonuçta lav metalleri eritince bunlar buharlaşmayacak, lavda eriyip onun bir parçası olacaklar, yani Saka'nın lavı yönetir, gerisi de Law'da zaten.
Yani Law ve Kid orta zorlukta alır.
Ben Kid'i de seviyorum Akainu'yu da ya. Lawcilar ile Big Mom'cıların sızlanmasını izlemek için açtım konuyu zevkli oluyor :D
Biliyordum😒
 
Şimdi düşündüm de; Aga hurda metal nedir ya. BM bile küçük bir teknikle yok etti. Hurda metale haki eklemedikçe, büyük karakterlere etki etmez gibi. Hurda metal nedir be kardeşim ya, bu Sakazuki Haki basmış elemanların içinden geçecek türde biri, hurda etki etmez gibi geliyor. Kid ve Law kombosu, Kid'in lazer saldırıları, olası uyanış komboları, Kid'in Haki kullanımı ve hurdalara Haki ekleme olasılığı gibi etkenler olursa, yenebilirler. Law her türlü yardımı dokunur savaşta ama Sakazuki çok tehlikeli, her türlü yenme ihtimali var.
 
Amiralim bunlarin cigerlerini iki dakikada puding yapip tek atip gececektir. Ancak Law direk uyanisla baslayip Shock Wille tutturursa biraz hasar birakirlar.
 
Kid i tehlike olan gören yoktur zaten arkidisler tek sıkintı Law.Law ın yanına chopper ı koy o bile iş yapacak seviyeye gelir
 
Yaşlı,ilaçlarla yasayan ve savaş başında yaralanan, 70 75 yaşındaki adam zeka olarak Big Mom dan zeki olsada güç olarak BM'den nasıl güçlü olabilir? Ha eder diyorsan sana kötü haberim var Naruto falan izletmişler sana One Piece yerine.

Yakın zamanda amiral dövüşleri gelecek gibi,geldiğine tekrar konuşalım da o zaman yüksek ihtimal *abii Oda istediğine kazandiriyo yhaa olmaz yha* diyecek gibi bir izlenim aldım.Tabii ki Oda istediğine kazandırıyo Law ve Kid savaşı da buna bir örnek ama yonkouyu düşüren ikiliyi asla Akainu ya yem etmez
puahhahaha. Databook'da ve seri içinde Beyazsakalın en güçlü yonko olduğu geçiyor. Squardo'dan kılıç yedikten sonra ki hali ile bile Linlin'i yok eder. Amiraller zaten vakti geldiğinde yenilebilir. Hiçbir şekilde bahane etmem sizin gibi. Ama amirallere yonkolardan daha iyi bir imaj çizilecek konusunda herkesle iddiya girerim.
 
puahhahaha. Databook'da ve seri içinde Beyazsakalın en güçlü yonko olduğu geçiyor. Squardo'dan kılıç yedikten sonra ki hali ile bile Linlin'i yok eder. Amiraller zaten vakti geldiğinde yenilebilir. Hiçbir şekilde bahane etmem sizin gibi. Ama amirallere yonkolardan daha iyi bir imaj çizilecek konusunda herkesle iddiya girerim.
En güçlu insan ünvanını kazandığı doğru ama kazandığı dönemle MF halinin eşit olduğunu bana kimse inandıramaz

Yine çok güçlü birisi hatta MF de yaralanmasa ve Akainu ile 1v1 atsa Akainu yu öbür dünyaya yollayacak birisi ama yara alması,savaşta üc amiralle savaşması,yüzlerce denizciyle savaşması dolayısıyla Akainu yırttı sayılır.

Tüm bunlara rağmen Squadro dan aldıgı yara ile beraber düşünürsek bırak Akainu gibi destek almayı 1v1 atsalarda Linlin'i alamazdı ki Law ve Kid de tamamen almış sayılmaz
 
Hayatta en sevdiğin şeyleri say deseler bir minyon kızlar iki Kid gömmek derim. O kadar zevkli aga :D
Zevkli… Aşırı zevkli hemde…:ehe:
Oda bile 3 bölümdür pis gömüyor. Bu bölümde bütün toprağı da attı üstüne. Ben biraz üzülmeye bile başladım. Ara verdim Kid fanları rahat rahat forumda takılsın diye. Feci patlıyorlar kaç bölümdür. :ehe:
Valla öyle ya… ben harbiden beklemiyordum ama bu kadar… Feci etkisiz eleman…:ehe:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık