Sakazuki çok acımasız adam… önce Kid’e güzel bir delik açar sonra bunu gören Law shambles ile oradan uzaklaşır…
Sakazuki çok acımasız adam… önce Kid’e güzel bir delik açar sonra bunu gören Law shambles ile oradan uzaklaşır…
Yalnız metal öyle buzdağı eritmeye benzemez. Öyle bir anda eritemezsin.Kid gayet savunur magmaya karşı bununla hurda diyip geçme.Millet kafayı yemiş lava hurda çekiyorlar.
Kaido'nun rüzgarına dağılıyordu yav bu metaller. Akainu normalde yumrukla da dağıtır aslında düşününce lava gerek yokYalnız metal öyle buzdağı eritmeye benzemez. Öyle bir anda eritemezsin.Kid gayet savunur magmaya karşı bununla hurda diyip geçme.
Ben Kid'i de seviyorum Akainu'yu da ya. Lawcilar ile Big Mom'cıların sızlanmasını izlemek için açtım konuyu zevkli oluyor@Montana aga sen hangi taraftasın hem amiralcisin hem Kid'cisin? Mesajlar da belittiysen fazla bakamadım mesajlara konudaki
Kid’e iyice acımaya başladım… fena gömüyoruz adamı sksmskMillet kafayı yemiş lava hurda çekiyorlar.
Ben Kid'i de seviyorum Akainu'yu da ya. Lawcilar ile Big Mom'cıların sızlanmasını izlemek için açtım konuyu zevkli oluyor
Hayatta en sevdiğin şeyleri say deseler bir minyon kızlar iki Kid gömmek derim. O kadar zevkli agaKid’e iyice acımaya başladım… fena gömüyoruz adamı sksmsk
Oda bile 3 bölümdür pis gömüyor. Bu bölümde bütün toprağı da attı üstüne. Ben biraz üzülmeye bile başladım. Ara verdim Kid fanları rahat rahat forumda takılsın diye. Feci patlıyorlar kaç bölümdür.Kid’e iyice acımaya başladım… fena gömüyoruz adamı sksmsk
Adam MF'de metal eritiyordu zaten. WB gazino sahibi adam, tayfadaki kılıçlar kalitelidir. Kidd'in metalleri ise hurda.Yalnız metal öyle buzdağı eritmeye benzemez. Öyle bir anda eritemezsin.Kid gayet savunur magmaya karşı bununla hurda diyip geçme.