Hocam BM'de 68 yaşında.Yaşlılık illaki bir etken ama uçurum seviyesinde de fark olduğunu sanmıyorum.
Bm doğru bir kısas değil ki; kadın yaşlanmıyor meyvesiyle önüne gelenden ruh alıyor ve açıklanmadı ama aldığı yaşam gücü sadece ömür ile sınırlı değildir.
Konuya gelirsek:
Wb'yi Akainu öldürmüş gibi yorum yapmayın bence.Kafasının yarısı yokken Saka uçurumun dibindeydi.Çıkıp öldürseydi?Wb'yi öldüren şey; %40 sağlık %35 Akainu %25 Teach . Yani Handikap+Amiral+Yonkuo adayı.
Yonkuo sağ kolları amiral etmez diyorsunuz.Sonra bir yonkuo 2 amiral etmez diyorsunuz.Anlamadım gitti.Mf'de neden 3 amiral, 1 filo amirali, Garp ve koramiraller ve de gelmezseniz rütbenizden olursunuz dedikleri Shiciler var o zaman?
Yaşın dezavantajına en iyi örnek Wb değil Garp'tır.Wb zirvede olduğu için handikaplarıyla iş yaptı.Garp, Ace (hatta Ace kendini feda etmeseydi Luffy) ölümüne bir şey yapabildi ne de sonrasında Coby'i elinden alabilecekti.Sonuç:Garp ya balon ya da yaşlı.
Sonrasında Shanks'a dalamayan Saka, BenBackman aşağı aile fotoğrafı çekmeyene kadar ışın atmayan Kizaru var.
Bunlarda benim Mf özetim.