Aksini iddaa etmedimKalbinin teklediği sahneler mangada açık açık belirtilmiştir.
Nerede yusuf yusuf çekiyor bir göstersene? O yüzden anime-manga dedim. Eğer mangayı okumamışsan tartışmaya devam etmeyeceğim. WB yarım kafayla zombi gibi geziyor mangaka sayesinde olmuyor da Akainu'nun oluyor. Adam nasıl pert olduysa sonrasında kalkıp dövüşebiliyor. Hayret verici. İşinize gelmeyen yerde de mangaka sayesinde oluyor nedense.
Kötü ne alaka? Zirve güç bunlar işte. Amiral ve Yonko. KK her ikisinin üstü. Bunu anlamak zor olmasa gerek
Ben hiçbir zaman bir Amiral Yonko indirir demedim. Öyle bir yorumumu gösteremezsin zaten. Sadece Amirallerin gereksiz yere gömüldüğünü görünce yorum yapasım geldi.
Adam iki yumruk yedi yerin dibine girdi. Daha ne olsun. Bu adam yusuf yusuf çekmiştir ölmemek için gayet doğal bir tabir. O yumruk yerken ki yüz ifadesi falan benim için yeterli.
Amiral de zirve yonko da zirve. Eee eşit mi bunlar? Aradaki farkı Mf'de yeterince gördük. Hayır tamam manga sayfalarını ezbere biliyoruz ama oradan gerekli anlam da çıkarılırsa ezberlemenin bir neticesini elde etmiş oluruz
Ben de öyle bir imada bulunmadım. Sadece benim yazdığım mesaj yonko tarafını savunuyor. Sen de buna karşılık yazınca amiral tarafını destekliyor anlamı çıkmış olabilir.
Normalde tartışmayı sevmem zaten. Sen alıntı yapınca cevap yazdım ben.
Benim mesajıma istinaden yazdıysan diye cevap yazayım.@kuroashi.no.sanji1993 Wb'nin ölmeyişi mangaka sayesinde değil ama Akainu Mangaka sayesinde yaşamış. Sende hala tartış. Dejavu oldum ya.
Her ikisi de mangaka sayesinde.