Nerede yusuf yusuf çekiyor bir göstersene? O yüzden anime-manga dedim. Eğer mangayı okumamışsan tartışmaya devam etmeyeceğim. WB yarım kafayla zombi gibi geziyor mangaka sayesinde olmuyor da Akainu'nun oluyor. Adam nasıl pert olduysa sonrasında kalkıp dövüşebiliyor. Hayret verici. İşinize gelmeyen yerde de mangaka sayesinde oluyor nedense.Anime ne alaka?
Op'ta tek kötü olarak korsanlar yok. Amirallerin temsil ettiği hükümet de var. Hükümeti geçmek için kimi geçmek gerekiyor şu an için? Amiraller.
Korsan kral olmak için kimi geçmek gerekiyor? Yonko lar.
Kafasının yarısı gitti de ne oldu? O haliyle Akainu'ya yusuf yusuf çektirdi. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı Şimdi Akainu yaşıyorsa yüzdeyüz mangaka sayesindedir? Hasta Wb geldi Mf'ye onu bile bindirmek için kaç kişi saldırdı da öyle indirebildiler. Sen kalk şimdi bana sağlıklı bir yonkoyu, bir amiral alır de.
Kötü ne alaka? Zirve güç bunlar işte. Amiral ve Yonko. KK her ikisinin üstü. Bunu anlamak zor olmasa gerek
Ben hiçbir zaman bir Amiral Yonko indirir demedim. Öyle bir yorumumu gösteremezsin zaten. Sadece Amirallerin gereksiz yere gömüldüğünü görünce yorum yapasım geldi.