Denizciler savaş gücü.Yönetmek gibi işlerle uğraşmayacağını anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum.evet beğenemedinmi yüzlerce adayı sadece denizcilerle bağlayacak halleri yoktu ya
Denizciler savaş gücü.Yönetmek gibi işlerle uğraşmayacağını anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum.evet beğenemedinmi yüzlerce adayı sadece denizcilerle bağlayacak halleri yoktu ya
Kuma>>Linlin savunacağıma sağ kol=amiral savunurum zaten.Sen bana sağ kol yenen bir amiral gösteremeyeceğin için haklılığını da ispatlayamazsın hatta.Bunu diyen de Marco=Kizaru diyor. Belli ki sağkolfanların da bir etkisi var.
Harbi ha katılıyorum buna. Herkes Kizaru gelsin Akainı biçsin diyor. 2 3 kişiyken hakaret yediğim zamanlar, hey gidi. @sensey kaido vs 3 amiral konusunda konuşuyorduk ittifak halinde nereden nereye beİyice Shichifan ya da amiralfana döndü bura
Harbi ha katılıyorum buna. Herkes Kizaru gelsin Akainı biçsin diyor. 2 3 kişiyken hakaret yediğim zamanlar, hey gidi. @sensey kaido vs 3 amiral konusunda konuşuyorduk ittifak halinde nereden nereye be
Amiraller yükselişte.Millet her yonkouyu Wb sanıyordu zamanında hey gidi hey.Harbi ha katılıyorum buna. Herkes Kizaru gelsin Akainı biçsin diyor. 2 3 kişiyken hakaret yediğim zamanlar, hey gidi. @sensey kaido vs 3 amiral konusunda konuşuyorduk ittifak halinde nereden nereye be
wb olsa onada aynısı olur ne hey gidi heyiAmiraller yükselişte.Millet her yonkouyu Wb sanıyordu zamanında hey gidi hey.
Son Yonko fanları handikap yalanına sarılıyor. MF WB'ye de handikaplı derlerdi, adam o haliyle zaten zirve.Amiraller yükselişte.Millet her yonkouyu Wb sanıyordu zamanında hey gidi hey.
Ona aynısı olmayacağı için öldü.wb olsa onada aynısı olur ne hey gidi heyi
Cp-0 değil de cipher Pol Teechi kacirtti diyorlardı.Gerçi doğru yanlış bir bilgi yok henüz.Denizciler daha doğrusu Amiraller, Dünya Hükümeti'nin ne kadar güçlü olduğunun kanıtı. Adamlarda belki de çok güçlü olan Gorosei var, Devrimciler ile dövüşen ve Teach'in topuklamasına neden olan Cp-0 var. Üstüne Amiraller var. İşte böyle büyük bir güç dünya Hükümeti.
Adam kan işeyen hali ile gomerdi bu besmelesiz doğanları.Son Yonko fanları handikap yalanına sarılıyor. MF WB'ye de handikaplı derlerdi, adam o haliyle zaten zirve.
Kral haki salamayan zirve . İyiymiş. Mf Wb en güçlüydü diyip Wb>Yonko=Amiraller çalışması cidden işe yarıyor mu ?Son Yonko fanları handikap yalanına sarılıyor. MF WB'ye de handikaplı derlerdi, adam o haliyle zaten zirve.