Vista olayına normal bakıyorum artık. Kiku Kaido gördü gözler.Bide Mihawk'ı, Vista tuttu deniliyordu. buna da şükür. Doflamingo mesela Big Mom'ın düştüğü duruma düşmezdi asla.
Bir de WB korsanları + Croco vs Akainu da konumuz o değil
Vista olayına normal bakıyorum artık. Kiku Kaido gördü gözler.Bide Mihawk'ı, Vista tuttu deniliyordu. buna da şükür. Doflamingo mesela Big Mom'ın düştüğü duruma düşmezdi asla.
Küçük bir dal ?ya neden koskoca hükümetin küçük bir dalı olan denizciler ana güç olarak geçiyor anlam veremiyorum goroseiler neden aynı güçte çıksın aynı güçtelerse neden daha üstteler
Denizci madem küçük bir dalneden bir kutsal zarar gördüğünde onları çağırdılar?ya neden koskoca hükümetin küçük bir dalı olan denizciler ana güç olarak geçiyor anlam veremiyorum goroseiler neden aynı güçte çıksın aynı güçtelerse neden daha üstteler
evet beğenemedinmi yüzlerce adayı sadece denizcilerle bağlayacak halleri yoktu yaKüçük bir dal ?
Marco da ağırlığı olan adam bişi mi dedim. Candy Boi ile ittifak kurunca bi şüphe ettim ama duAiden bana Marco ağırlığında bir shichi söyleyebilir misin Kendi savunduğun karakteri bu kadar da gömme şimdi xd.
Smoothie'yle etmedi ona dua etMarco da ağırlığı olan adam bişi mi dedim. Candy Boi ile ittifak kurunca bi şüphe ettim ama du
Bunu diyen de Marco=Kizaru diyor. Belli ki sağkolfanların da bir etkisi var.İyice Shichifan ya da amiralfana döndü bura