Akainu şenks hariç hepsini gömer.Şenks köpeklikten kazanıyor.
Myevesi de çok iyi ayrıca. Artur kendi çiziminde Ime veriyordu meyveyi, Dragonu tekle yolluyordu bu meyve köyüne O kalibre de var bu arada.Kuma harcanmasına en üzüldüğüm birkaç karakterden biri. Umarım hikayesi gelir.
Kuma tayfanın kum torbası olur reis.Hani tamam Kuma falan güçlü de abartmasak mıBig Meme hala çok güçlü ama ağırlık olarak bir Kuma değil net. Kuma Wano'da olsa tayfa ağlar.
Çıkarsa Gorosei güçlü çıkar onlarında güçleri amirallerden çok farklı olamaz. Amiraller her türlü ana güç olacak kadar güçlü adamlar.ya konuyu hortlatmışsınız 2 tarafın dengeli olması gerektiğinden dolayı dünya hükümetinin ana gücü amiraller olamayacağı bir gerçek bunun yüzünden amiraller yonko alamaz
Kumaya tayfayı patır patır harcatan adam Big Moma meze ediyor :d Cidden öyle. Shichilerin ağırlığı daha fazla yonkolardanChopper en önde karşılamış. Birisi ise abisinin arkasına geçmiş.
Amiral ve Shiciler ağırlık olarak net daha iyi zaten. Aslında Linlin'de ağırlık yok. yonko dememiz yanlış olur.
Herkesi yenecek demiyorum. Bence meyvesi ters. Eski günler akla gelir ve tayfa yine ağlar. Nami özellikle direkt ağlar. Kuma korkutucu.Kuma tayfanın kum torbası olur reis.Hani tamam Kuma falan güçlü de abartmasak mı
Bide Mihawk'ı, Vista tuttu deniliyordu. buna da şükür. Doflamingo mesela Big Mom'ın düştüğü duruma düşmezdi asla.Kumaya tayfayı patır patır harcatan adam Big Moma meze ediyor :d Cidden öyle. Shichilerin ağırlığı daha fazla yonkolardan
ya neden koskoca hükümetin küçük bir dalı olan denizciler ana güç olarak geçiyor anlam veremiyorum goroseiler neden aynı güçte çıksın aynı güçtelerse neden daha üsttelerÇıkarsa Gorosei güçlü çıkar onlarında güçleri amirallerden çok farklı olamaz. Amiraller her türlü ana güç olacak kadar güçlü adamlar.
Aiden bana Marco ağırlığında bir shichi söyleyebilir misin Kendi savunduğun karakteri bu kadar da gömme şimdi xd.Kumaya tayfayı patır patır harcatan adam Big Moma meze ediyor :d Cidden öyle. Shichilerin ağırlığı daha fazla yonkolardan