Dostum WB > Yonko demiyorum ben. O da Yonko işte. Yonkolar zirve zaten.Kral haki salamayan zirve . İyiymiş. Mf Wb en güçlüydü diyip Wb>Yonko=Amiraller çalışması cidden işe yarıyor mu ?
Dostum WB > Yonko demiyorum ben. O da Yonko işte. Yonkolar zirve zaten.Kral haki salamayan zirve . İyiymiş. Mf Wb en güçlüydü diyip Wb>Yonko=Amiraller çalışması cidden işe yarıyor mu ?
yani diyorsunki marinefordu wb kazansaydı hükümet düşmüşmü olacaktıDenizciler savaş gücü.Yönetmek gibi işlerle uğraşmayacağını anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum.
Geride kalanlar da var ama ana güç her zaman Denizcilerdi.Eğer denizcilerin senin bahsettigin kadar önemli olmasa Kuzanın ardından ağlamazdi Gorosei.yani diyorsunki marinefordu wb kazansaydı hükümet düşmüşmü olacaktı
Ray'in yerini bilmiyorlardı. Kizaru sadece "burda olduğun hakkında dedikodular var" demişti. Kizaru yine Wano'ya gitmek istedi Akainu engelledi. Bu arada adil bir dövüş beklemek hata olur o arcta.bu denizciler çok korkak adamlar, serinin en ödlek adamları olabilirler. bi laf vardır her horoz kendi çöplüğünde öter diye denizciler de aynı bu şekil, mf de toplanmışlar yaşlı, kalpten rahatsız adama çöküyolar anca, raylinin yerini bilirler totoları yemez, iki imp vanodalar diye haber gelir, umarız odenin bu meseleyle alakası yoktur derler, vanoya gitmeye asker yok derler, koskoca oluşumda yeterli asker, teçhizat yokmuş, tiiç ve tayfasının peşine düşmeye benzemez tabi imp mekanı basmak, kaydo, mom, odenin karşısına çıkmak.