İki mi?Zaten millet 40 sayfa atışmış geldik iki komikli şey attık bize mi takıldın? :/
İki mi?Zaten millet 40 sayfa atışmış geldik iki komikli şey attık bize mi takıldın? :/
@Kenshiro bir şeyler yazıyor karalıyor Zoro ile ilgili benim gördüğüm şey.Zaten millet 40 sayfa atışmış geldik iki komikli şey attık bize mi takıldın? :/
Bir fatih terim videosu attık bir de cehennemin kralı Zoro attık, ben gelene kadar neler dönmüştür zaten.İki mi?
Ben ne zaman yazıp karaladım?@Kenshiro bir şeyler yazıyor karalıyor Zoro ile ilgili benim gördüğüm şey.
Sadece bu bölümden bahsetmiyorum...Bir fatih terim videosu attık bir de cehennemin kralı Zoro attık, ben gelene kadar neler dönmüştür zaten.
Yazmak, karalamak dediğim eleştirmek değil, karalamak bir şeyler çizmek anlamında. Zoro ile ilgili yorumlar yapıyorsun hepsini aynı şekilde okuyorum xDBen ne zaman yazıp karaladım?
Beni Luffy'cilere hedef göstermeye çalışıyor bir de baktı sizin eliniz kolunuz uzun tabii.Yazmak, karalamak dediğim eleştirmek değil, karalamak bir şeyler çizmek anlamında. Zoro ile ilgili yorumlar yapıyorsun hepsini aynı şekilde okuyorum xD
Ha... Yalan değil.Yazmak, karalamak dediğim eleştirmek değil, karalamak bir şeyler çizmek anlamında. Zoro ile ilgili yorumlar yapıyorsun hepsini aynı şekilde okuyorum xD
Sen çünkü sürekli Luffy'ciyim diye kendini gizliyorsun.Beni Luffy'cilere hedef göstermeye çalışıyor bir de baktı sizin eliniz kolunuz uzun tabii.
Luffy'cilikle ilgisi yok yav, iyi bir şey yaparsa överim. Hangi karakter övgüyü hak edecek bir şey yapsa överiz zaten.Sen çünkü sürekli Luffy'ciyim diye kendini gizliyorsun.