Zoro ışınlanmayı bulmuş lan. Zoro > Goku bundan sonra.Şu baştaki dalga geçiş şu karakter sOda ne hale getirdin güzelim karakteri
Zoro ışınlanmayı bulmuş lan. Zoro > Goku bundan sonra.Şu baştaki dalga geçiş şu karakter sOda ne hale getirdin güzelim karakteri
Bu Zoro Enmalı Zoro'yu alır.Şu baştaki dalga geçiş şu karakter sOda ne hale getirdin güzelim karakteri
*2 yonko seviyesiyonko seviyesi
Zoro>Luffy deyince övülme olmuyor.Zoro'nun geçmişte boş yere övüldüğü olmuştur da, karakterin şimdi övülmesi gereken yerde ''nasıl övebilirsiniz bundan'' denilmesi çok komik bir şey. Op bu kadar kalitesizliğine rağmen farklı bir keyif veriyor, sırf bu yüzden teşekkür Goda. dasdas ?
Ona övgü mü dedim?Zoro>Luffy deyince övülme olmuyor.
Onun dışında başka bir şey denmiyor ki Zoro hakkında. Övgü olarak bizde onu algılıyoruz.Ona övgü mü dedim?
O zaman senin anlayışında cidden büyük sıkıntılar var. Ki sen böyle bir şey yazmadın mı ''. Zoro saldırı durdurmaya çalışıp yaralanıyor övülüyor. '' Baya tutarlısın be genco.Onun dışında başka bir şey denmiyor ki Zoro hakkında. Övgü olarak bizde onu algılıyoruz.
Raporlıyım mı şimdi seni tahrikten? Şaka yapıyorum.O zaman senin anlayışında cidden büyük sıkıntılar var.