Şu bakış Zoro > Luffy bakışından 20 kat daha sübjektif ama neyse xDO zaman senin anlayışında cidden büyük sıkıntılar var. Ki sen böyle bir şey yazmadın mı ''. Zoro saldırı durdurmaya çalışıp yaralanıyor övülüyor. '' Baya tutarlısın be genco.
Şu bakış Zoro > Luffy bakışından 20 kat daha sübjektif ama neyse xDO zaman senin anlayışında cidden büyük sıkıntılar var. Ki sen böyle bir şey yazmadın mı ''. Zoro saldırı durdurmaya çalışıp yaralanıyor övülüyor. '' Baya tutarlısın be genco.
Övülüyor demedim. Zoro>Luffy deniliyor dedim.O zaman senin anlayışında cidden büyük sıkıntılar var. Ki sen böyle bir şey yazmadın mı ''. Zoro saldırı durdurmaya çalışıp yaralanıyor övülüyor. '' Baya tutarlısın be genco.
Dc'de demişsin işte yaw. dasdasÖvülüyor demedim. Zoro>Luffy deniliyor dedim.
dc'de olan dc'de kalırDc'de demişsin işte yaw. dasdas
Onun devamını da ''Luffy yapsa gömülürdü.'' yazdım. Onu demek için öyle yazdım.Dc'de demişsin işte yaw. dasdas
Zoro da gömülüyor işte. Pek farklı bir durum değil. :/ Sanki sırf Luffy'e oluyormuş gibi bir düşünce var gibi. :/Onun devamını da ''Luffy yapsa gömülürdü.'' yazdım. Onu demek için öyle yazdım.
Sizin tarafta @Montana olduğu için daha çok göze batıyor.Zoro da gömülüyor işte. Pek farklı bir durum değil. :/ Sanki sırf Luffy'e oluyormuş gibi bir düşünce var gibi. :/
Ben ne yapmışım?Sizin tarafta @Montana olduğu için daha çok göze batıyor.
Meme yaptın. Hemde bir sürü...Ben ne yapmışım?
Zaten millet 40 sayfa atışmış geldik iki komikli şey attık bize mi takıldın? :/Meme yaptın. Hemde bir sürü...