Zoro>Luffy demek övülüyor demek değildir zaten.Zoro>>>>Luffy dersen övmüş olursun.Övülüyor demedim. Zoro>Luffy deniliyor dedim.
Zoro>Luffy demek övülüyor demek değildir zaten.Zoro>>>>Luffy dersen övmüş olursun.Övülüyor demedim. Zoro>Luffy deniliyor dedim.
Luffy Kaido'yu yere vurduğunda neredeydin?Luffy'cilikle ilgisi yok yav, iyi bir şey yaparsa överim. Hangi karakter övgüyü hak edecek bir şey yapsa överiz zaten.
Zoro>Luffy ne oluyor o zaman?Zoro>Luffy demek övülüyor demek değildir zaten.Zoro>>>>Luffy dersen övmüş olursun.
Ben o bölümün kendisini komple övdüm zaten tek bir kişiyi övmeye uğraşmadım. Senin içindeki Zoro düşmanı bu bölüm iyice ortaya çıktı.Luffy Kaido'yu yere vurduğunda neredeydin?
Zoro>Luffy ne oluyor o zaman?
Forum beni bu hale getirdi.Ben o bölümün kendisini komple övdüm zaten tek bir kişiyi övmeye uğraşmadım. Senin içindeki Zoro düşmanı bu bölüm iyice ortaya çıktı.
Luffy Kaido'yu yere vurduğunda neredeydin?
Zoro>Luffy ne oluyor o zaman?
Birde vaktinde sana forumun en büyük Zoro fanı dediğimde kızmıştın.NŞA(Normal şartlar altında )
Kimse sana bir şey yapmadı hiç bahanelere girme. Luffy, Kaido'yu yere vurduğunda 10 dakikalık molaya girmese güzelce överdik.Forum beni bu hale getirdi.