Daha tam kontrol sağlamadı gibi ama ilerde iyice ustalaşır.Zoro'nun Enma'yı kontrol edemediğini iddaa etmek Sanji'nin suiti kontrol edemediğini söylemek ile aynı şey.
Daha tam kontrol sağlamadı gibi ama ilerde iyice ustalaşır.Zoro'nun Enma'yı kontrol edemediğini iddaa etmek Sanji'nin suiti kontrol edemediğini söylemek ile aynı şey.
Oda'nın yıldız çocuğunu övmek için kullanılan materyal bunlar. Anca karakterden soğutturur bu mal Oda.Madem Enma kesiyormuş, iki tanesiyle Kaido'nun yonko olmamış halini 10 saniyeden fazla bayıltabilseydi. Oden'in elinde çömez Kaido'yu zar zor kesen kılıç nasılsa Zoro'ya imparator Kaido kestiriyor, insan gerçekten hayret ediyor.
Güç ile ilgili ise işte 3. Komutan ya da o güce yakınlar kullanılabilir. Tamamen böyle değildir zaten. O güce yakın + kral haki olabilir. Kral haki yerine güçlü irade de olabilir. Evet aynı şeyleri diyoruz.Forumda herkes yanılıyor ki, ben de yanılıyorum. Onu yazma nedenim o novaların hepsinin de pek önemi yok. En azından hikayenin belli yerine kadar önemli olmaya devam edecekler. Bonney, Law ve Kid gibi hikayede hala yer alması gereken isimler farklı olacaktır.
Novaların hepsi kullanır demenin bu yüzden mantıklı bir yanı yok. Tek kullanan kişi olarak Oden geçiyor. Oden'i de, Oda'nın koyduğu konum belli. Bege mi bir Oden olacak, Hawkins mi bir Oden olacak? ODa'nın bir açıklama yapacağına pek inanmıyorum, ama 20-30 kişinin de kullanacağını da sanmıyorum. Hele Bege gibi isimlere imkan vermiyorum.
Ayrıca Enma'yı kullanmasının sadece şu anki gücüyle pek ilgisi olduğunu sanmıyorum. Açıklama yapacaksa da, belki kral haki der, ya da irade gücü yüksekler olanlar kullanır diye geçiştirir.
Bu haterlarının sorunu değil bence. Zoro'nun yaptığı her şeyi Sanji karakteri ile ölçmeye çalışan Zoro fanlarının sorunu. Buradaki sorunda bu.Selpak endüstrisinin var olmasının tek sebebidir.
Malum haterlar ne zaman panelde Zoro görseler kendi kafalarında kurdukları güç-sınıf sıralamalarıyla bir şeyler sallıyorlar.
Çoğunda attıkları şeylerin hiç biri tutmuyor.
Ben de bunları okuyup eğleniyorum . Teşekkürler haterlar
Oda Mihawk'ı o kadar uzun süre bekletti ki adamdan beklentim kalmadı artık.Şu an kılıçta yeni. Zirvesini Mihawk'ta göreceğiz. Umarım Mihawk, Kaido, Linlin gibi vasıfsız çöp çıkmaz.