Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Roronoa Zoro

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 499 91.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 46 8.5%

  • Kullanılan toplam oy
    544
Bana da kral haki en mantıklısı gibi geliyor. Ki zaten ben bizim tayfanın Roger'ın tayfayı geçeceğini düşündüğüm için zoro da kral haki çıkmasını da isterim. Muhtemelen kaido dan dolayı yamato da da çıkacak bu kral haki.
Tayfada 3 kral hakili olursa bizim tayfa şan şöhret anlamında baya zirveye çıkar. :mincika:
Zoro'da kral haki garanti zaten. Eğer Oda akıl sağlığını kaybetmezse yani.
 
Tek ben mi yanılıyorum bu forumda? Killer Sanji'den dayak yiyordu 1 hafta önce. Öyle eziliyordu forumda??? Apoo Brook'a yeniliyordu. :D On nova bir türlü indiremedi adamı. :D Law ve Kid çatıya çıkamıyordu falan. :D Daha Wano başlangıcına kadar gidersem 1000 tane şey daha bulurum.

Geçiniz. :D Gayet mantıklı şeyler yazdım arkadaşa cevap olarak okuyabilirsin. Zoro'ya saldırmak için saldırmıyorum yani. Ha illa Kral haki de lazımsa onu bilemem.
Forumda herkes yanılıyor ki, ben de yanılıyorum. :D Onu yazma nedenim o novaların hepsinin de pek önemi yok. En azından hikayenin belli yerine kadar önemli olmaya devam edecekler. Bonney, Law ve Kid gibi hikayede hala yer alması gereken isimler farklı olacaktır.

Novaların hepsi kullanır demenin bu yüzden mantıklı bir yanı yok. Tek kullanan kişi olarak Oden geçiyor. Oden'i de, Oda'nın koyduğu konum belli. Bege mi bir Oden olacak, Hawkins mi bir Oden olacak? ODa'nın bir açıklama yapacağına pek inanmıyorum, ama 20-30 kişinin de kullanacağını da sanmıyorum. Hele Bege gibi isimlere imkan vermiyorum.


Ayrıca Enma'yı kullanmasının sadece şu anki gücüyle pek ilgisi olduğunu sanmıyorum. Açıklama yapacaksa da, belki kral haki der, ya da irade gücü yüksekler olanlar kullanır diye geçiştirir.
 
Luffy BM adasına geldiğinde tek başına Yonkou 3. komutanını yenemiyordu. Şimdi eğer düz manga yorumlayıcısı isen veya Luffy=Zoro'cu isen Zoro 3. komutanı yenemeyecek seviyede oluyor Enma'dan önce. Luffy Wano'ya varmadan önce Zoro kimseyle dövüşmedi ki gelişsin bu detayı unutma.

Zoro 3. komutandan güçsüzdü yani. Ha güçlüydü diyorsan da Zoro BM arcına kadar Luffy'den güçlüydü diye düşünmek gerekiyor. Eğer güç ile o kılıç kullanılabiliyorsa 3. komutan veya 3. komutana yakın veya 3. komutandan güçlü kim varsa kullanabilir oluyor bu. O yüzden 20-30 isim kullanabilir diye ortaya bir şey atıyorum. Yanlış mıyım bu mantıkla düşününce?

Tamam arada troll yorum yapıyoruz, şakasına bir şeyler de yazıyoruz da tamamen de her şeyi sallamıyoruz. :D
Doğru diyorsun onun için zoro>luffy diyoruz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık