Kılıç power up ının bu kadar tartışılması saçma geliyor bana. Adam kılıç ustası her kılıç değiştiğinde tabi ki de güçlenecek. Napsın değiştiğinde güç mü kaybetsin?
Bu karşılıklı bir durum. Bide Zoro genelde Sanji ile ölçülmüyor, Luffy'le ölçülüyor. Sanji sevenler ise genelde Zoro ile ölçüyor. Luffy bunu yaptıysa Zoro da yapar, Zoro bunu yaptıysa Sanji de yapar deniliyor. :/ Tamamen birbirlerinden farklı, bağımsız karakter oldukları kabul edilse sıkıntı kalmayacak.Bu haterlarının sorunu değil bence. Zoro'nun yaptığı her şeyi Sanji karakteri ile ölçmeye çalışan Zoro fanlarının sorunu. Buradaki sorunda bu.
Forum konularını ve mesajlarını pek okumuyorsun galiba ? Geldiğimden beri her durumda Sanji yerine Zoro olsaydı vs. cümlelerinden başka bir gerçeklik görmedim. Ki Çatıya çıkaran Marco (Oda). Ki çatıya çıkmak için zorlayıcı unsurda koyulmadı. Koyulduysa ben bunu kaçırmışım. Ve o zorlayıcı durumda Sanji geçemeyip; Zoro geçtiyse zaten bu kabullenilmesi gereken bir durum. Ama okuduğuma göre öyle bir zorlayıcı unsur olmadığı için, çatıya çıkmanın Sanji ile Zoro gücünün farkıdır diye yorumlamanın manası yok.Bu karşılıklı bir durum. Bide Zoro genelde Sanji ile ölçülmüyor, Luffy'le ölçülüyor. Sanji sevenler ise genelde Zoro ile ölçüyor. Luffy bunu yaptıysa Zoro da yapar, Zoro bunu yaptıysa Sanji de yapar deniliyor. :/ Tamamen birbirlerinden farklı, bağımsız karakter oldukları kabul edilse sıkıntı kalmayacak.
Ayrıca kimse kusura bakmasın ama karakterle ilgili her şeye bir bahane bulunacaksa hater de denir, kendi sevdikleri karakterle aynı konumda olmadığı için üzülenlere kıskanıyor da denir.( geyik yapanlar hariç tabi) Anca gifters keser anca derken, şimdi Enma enma diye sızlanılması da komik tabi. xd
oro şu an fanı diyeceğimiz kitleyi de, normal seven kitleyi de gayet memnun ediyor. Çatıda olmasını yediremeyen, düşündüklerinden daha güçlü çıktığı için üzüntü yaşayanları da anlıyorum tabi.xd
Hem, 5 nova dışında biri olması zaten nova vs eski toprak 2 Yonkou tablosunu bozar. Marco, Sanji, Jinbei, Yamato gibi birileri olsa o tabloya anca zarar verirlerdi. Tek Drake eksik. O da, başında Kaido ile birlikteydi. O da kabul edilebilir bir durum.Bu karşılıklı bir durum. Bide Zoro genelde Sanji ile ölçülmüyor, Luffy'le ölçülüyor. Sanji sevenler ise genelde Zoro ile ölçüyor. Luffy bunu yaptıysa Zoro da yapar, Zoro bunu yaptıysa Sanji de yapar deniliyor. :/ Tamamen birbirlerinden farklı, bağımsız karakter oldukları kabul edilse sıkıntı kalmayacak.
Ayrıca kimse kusura bakmasın ama karakterle ilgili her şeye bir bahane bulunacaksa hater de denir, kendi sevdikleri karakterle aynı konumda olmadığı için üzülenlere kıskanıyor da denir.( geyik yapanlar hariç tabi) Anca gifters keser anca derken, şimdi Enma enma diye sızlanılması da komik tabi. xd
Zoro şu an fanı diyeceğimiz kitleyi de, normal seven kitleyi de gayet memnun ediyor. Çatıda olmasını yediremeyen, düşündüklerinden daha güçlü çıktığı için üzüntü yaşayanları da anlıyorum tabi.xd
Herkes görmek istediğini görüyor işte, algıda seçicilik dediğimiz durum. Şimdi ben de sana senelerdir süre gelen bir çok tartışmalardan örnek verebilirim. en basiti bak Luffy ve Zoro'dan örnek veriyorum. Luffy Kata'yı yendi Zoro şu anki seviyesiyle yener.Forum konularını ve mesajlarını pek okumuyorsun galiba ? Geldiğimden beri her durumda Sanji yerine Zoro olsaydı vs. cümlelerinden başka bir gerçeklik görmedim. Ki Çatıya çıkaran Marco (Oda). Ki çatıya çıkmak için zorlayıcı unsurda koyulmadı. Koyulduysa ben bunu kaçırmışım. Ve o zorlayıcı durumda Sanji geçemeyip; Zoro geçtiyse zaten bu kabullenilmesi gereken bir durum. Ama okuduğuma göre öyle bir zorlayıcı unsur olmadığı için, çatıya çıkmanın Sanji ile Zoro gücünün farkıdır diye yorumlayanın manası yok.
Haklısın herkes görmek istediğini görüyor. ?Herkes görmek istediğini görüyor işte, algıda seçicilik dediğimiz durum. Şimdi ben de sana senelerdir süre gelen bir çok tartışmalardan örnek verebilirim. en basiti bak Luffy ve Zoro'dan örnek veriyorum. Luffy Kata'yı yendi Zoro şu anki seviyesiyle yener.
Çatıya çıkaran tabi ki Oda olacak. Kurguyu yazan kişi kendisi. Zoro çatıya çıktığı için Sanji'den güçlü değil, benim bahsettiğim konum da güçten tamamen bağımsız hikayedeki yerleri ile alakalı bir şey.
Oda kura çekti 20 kişiden, 5'i de supernova çıktı şans işte, yoksa Nami, Usopp, Çoppa falan hep çatıda olurdu, talihsizlik.Haklısın herkes görmek istediğini görüyor. ?
Enmayı severiz neden saldıralım ki?Sanji fanlarının başları banlı olmasaydı onlarda saldırırdı.
Sen çok fanatik değilsin.BattalGazi banlı olmasaydı bölüm yorumları ve buraya döşerdi.Enmayı severiz neden saldıralım ki?