=kaos, kavga, olay
=kaos, kavga, olay
Luffy o anda kaçabilirdi. Yakalanması kendi kendini ölüme atmasından dolayı
Sanji, Luffy'yi en iyi tanıyan karakterlerden birisi. Orada Sanji gelene kadar bir yere gitmeyeceğini, Sanji'nin yemeği dışında ağzına lokma almayacağını ilan ediyor. Net ölüme terk ediyor yani. @Kizaru Sanji'yi bu konuda suçlamadığımı belirtmiştim zaten.Çekip gitmesi için elinden geleni yapıyor. Luffy'de kendi tercihini yapıp kalıyor. Sanırsın Luffy'nin her heri kırılmış kan kaybından gidecek falan ama Sanji dönüp gitti. :d
Hayır, değişmesi şart değil ama Luffy'yi de olduğundan kötü duruma sokmayacak o zaman. Sonuçta kaptanı ve ona karşı sorumlulukları var. O Zeff'i bırakmış ve Luffy'ye katılmış. Bunun da bir anlamı olmalı değil mi?Zeff, Sanji'yi hayatta tutmak için kendi bacağını yemiş adam. Zeff'i tercih etse kimsenin laf etmeye hakkı olmamalı bence. Yanında büyüdüğü adamı iki yıllık heriflere mi değişecek?
Kaçabilmek söz konusu değil ki. Luffy'nin kaçmayacağı bariz çünkü. Kendi ağzıyla haykırdı bunu.Luffy o anda kaçsa kaçabilecekken Zeffin gücü hiçbir şekilde yetmezdi...
Zeff>Luffy ise gitsin Zeff'in korumalığını yapsın. Tayfada işi ne? Ben sevmesin ya da korumasın demiyorum ama tayfaya karşı sorumluluklarını da unutmasın.Zeff>Luffy adam için önem açısından demek ki. Olaya tayfa açısından bakıyorsun sanırım sen ben karakter gözünden bakmaya çalışıyorum. Onun gözünden başka çıkış yolu bulabilsem ben de gömerdim ama bulamıyorum.
Kaçabilmek söz konusu değil ki. Luffy'nin kaçmayacağı bariz çünkü. Kendi ağzıyla haykırdı bunu.
Olay dönüp dolaşıp Luffynin mallığına geldi diyebilir miyiz?Sanji, Luffy'yi en iyi tanıyan karakterlerden birisi. Orada Sanji gelene kadar bir yere gitmeyeceğini, Sanji'nin yemeği dışında ağzına lokma almayacağını ilan ediyor. Net ölüme terk ediyor yani. @Kizaru Sanji'yi bu konuda suçlamadığımı belirtmiştim zaten.
İlla birilerini suçlayacaksın yani, düşmanın hiç mi suçu yokOlay dönüp dolaşıp Luffynin mallığına geldi diyebilir miyiz?
Asıl Linlin suçsuz lan. Linline laf edenin ruhunu alırım haberiniz olsnİlla birilerini suçlayacaksın yani, düşmanın hiç mi suçu yok
#Linlinölsün
Şunun nesini seviyorsunuz anlamıyorum cidden :/Asıl Linlin suçsuz lan. Linline laf edenin ruhunu alırım haberiniz olsn
Kişiliğini tasarımını ve gücünüŞunun nesini seviyorsunuz anlamıyorum cidden :/