Kişiliğini tasarımını ve gücünü
Kişiliğini tasarımını ve gücünü
Böyle mi olacak?Kaido'nun kızı Yamato bile saçını yeşile boyamış reise hayranlığından.
Jojo'daki gibi olmaz. Oda tarzı off-panel olur.Böyle mi olacak?
Onuda off-panel yaparsa gitsin Togaşi gibi sadece yazı yazsın.Jojo'daki gibi olmaz. Oda tarzı off-panel olur.
Togashi neredeyse 1 cilt boyunca tarihin en zevkli vslerinden birini çizdi.Onuda off-panel yaparsa gitsin Togaşi gibi sadece yazı yazsın.
Biliyorum. Sadece bir tane manga sayısına bakmıştım. Full yazı yazmıştı. Ona atıfta bulundum. Yoksa adamın çizimini beğenmesem de zevkli vs çiziyor.Togashi neredeyse 1 cilt boyunca tarihin en zevkli vslerinden birini çizdi.
Oda olsa Kuroro vs Hisoka'yı offpanel geçip sadece sonucu söylerdi...
Togashi'nin çizdiği dövüşlerde okuyucu bile düşünmeye itiyor; acaba bu adam nasıl bir taktik nasıl bir plan yaptı diye. Oda ise anca okuyucuların senelerdir beklediği bir dövüş için haki çarpıştırması çizsin. Togashi ve Kishi karşısında bu konuda çok zayıf birisi Oda...Togashi neredeyse 1 cilt boyunca tarihin en zevkli vslerinden birini çizdi.
Oda olsa Kuroro vs Hisoka'yı offpanel geçip sadece sonucu söylerdi...
Oraya Araki'de yazılır bence.Togashi'nin çizdiği dövüşlerde okuyucu bile düşünmeye itiyor; acaba bu adam nasıl bir taktik nasıl bir plan yaptı diye. Oda ise anca okuyucuların senelerdir beklediği bir dövüş için haki çarpıştırması çizsin. Togashi ve Kishi karşısında bu konuda çok zayıf birisi Oda...