Neyse artık... bundan sonrasını kendi bilir... ulan boşuna uzun süre genel sohbet de boş yapmıyor muşum mis gibi yermiş yav jsjsjsjsjFazla sinirlenmiş belli ki o, sakinleşince anlar. Senle de konuşmuştuk bunu bazen fazlasıyla geriyor tartıştığın insanlar. Karakter üzerinden gerilmiyorsun, karşındakinin tavrı yüzünden geriliyorsun. O yüzden biraz anlıyorum ama üslubu yanlış şuan.
Kaosla besleniyosun di mi?Benim de vallahi yarım saattir seviye düşmedi hep aynı yerdeler.
Orada Sanji ikisini de kurtarmaya çalışıyor kendini feda ederek, sonrası battıkça batıyor. Luffy boğulmasın diye güç kullanarak uzaklaştırmaya çalışıyor vs.Hakkı olmamalı değil "Olamaz". Ama sorun şu ki tamamıyla paradoks gibi bir problem bu. Bu hani facebook gruplarinda prim yapmak icin kullanilan "denizde bogulan kardesini mi kurtarirsin ablani mi kurtarirsin" gibi bir paradoks.
Bence de Zeff'i tercih edebilir, saygı duyarım ama Luffy'yi ölüme terk ettiğini kabul etmeyen büyük bir kitle var.Zeff, Sanji'yi hayatta tutmak için kendi bacağını yemiş adam. Zeff'i tercih etse kimsenin laf etmeye hakkı olmamalı bence. Yanında büyüdüğü adamı iki yıllık heriflere mi değişecek?
Hah. İşte bu. :dOrada Sanji ikisini de kurtarmaya çalışıyor kendini feda ederek, sonrası battıkça batıyor. Luffy boğulmasın diye güç kullanarak uzaklaştırmaya çalışıyor vs.
Luffy o anda kaçabilirdi. Yakalanması kendi kendini ölüme atmasından dolayıBence de Zeff'i tercih edebilir, saygı duyarım ama Luffy'yi ölüme terk ettiğini kabul etmeyen büyük bir kitle var.
Çekip gitmesi için elinden geleni yapıyor. Luffy'de kendi tercihini yapıp kalıyor. Sanırsın Luffy'nin her heri kırılmış kan kaybından gidecek falan ama Sanji dönüp gitti. :dBence de Zeff'i tercih edebilir, saygı duyarım ama Luffy'yi ölüme terk ettiğini kabul etmeyen büyük bir kitle var.
Çikolata ekmek yiyorumKaosla besleniyosun di mi?
=kaos, kavga, olayÇikolata ekmek yiyorum