Aqnsbvsbagz efsane yorum.Zamanında burada Luffy g4 ile uçuyor,gider zeffi korur diyenler gördü.
Aqnsbvsbagz efsane yorum.Zamanında burada Luffy g4 ile uçuyor,gider zeffi korur diyenler gördü.
Zeff, Sanji'yi hayatta tutmak için kendi bacağını yemiş adam. Zeff'i tercih etse kimsenin laf etmeye hakkı olmamalı bence. Yanında büyüdüğü adamı iki yıllık heriflere mi değişecek?Zeff'i korurken Luffy'yi ölüme terk etmiş oluyor bu durumda da. Sen bence bunu ıskalıyorsun. Neyse, mevzuyu kapattım. Anladım ben seni.
La oğlum bunun "karılık" ile ne alakası var...(Şimdi bir şey diyeceğim duyar kastın olacak o yüzden karı konusunu geçiyorum)zoroyu yok edeyim olay zoro degil ki.Olay zaman harcadigim ise hala degisik cevaplar gelmesi.Abi madem boyle kari gibi tartisicaz o zaman soyleyin bana gidim ders calisayim la.Ne gerek var 5dk yazi yaziyom mangadan panel buluyom bombos is .
bunun konusu a olur b olur zoro olur farketmiyor.Ya hakkiyla adam akilli guzel cevap verenler oluyor begenip geciyorum haklisin diyorum zaten benim yazdigim her sey dogru olmak zorunda degil.
Bazi kesimde bu cok eksik iste.Hitap ettigim kesim ise o kesimdi.Senle muhabbetimiz olmasina ragmen niye ustune alindin anlamadim.
bi ara gel dcye anlarsin benim konusma tarzimi zaten.
Luffy o anda kaçsa kaçabilecekken Zeffin gücü hiçbir şekilde yetmezdi...Zeff'i korurken Luffy'yi ölüme terk etmiş oluyor bu durumda da. Sen bence bunu ıskalıyorsun. Neyse, mevzuyu kapattım. Anladım ben seni.
Benlik bir şey yok Visums'cuğum... arkadaş kendisi yardırıyor valla...Reyis bence öpüşün barışın.
Zeff>Luffy adam için önem açısından demek ki. Olaya tayfa açısından bakıyorsun sanırım sen ben karakter gözünden bakmaya çalışıyorum. Onun gözünden başka çıkış yolu bulabilsem ben de gömerdim ama bulamıyorum.Zeff'i korurken Luffy'yi ölüme terk etmiş oluyor bu durumda da. Sen bence bunu ıskalıyorsun. Neyse, mevzuyu kapattım. Anladım ben seni.
Fazla sinirlenmiş belli ki o, sakinleşince anlar. Senle de konuşmuştuk bunu bazen fazlasıyla geriyor tartıştığın insanlar. Karakter üzerinden gerilmiyorsun, karşındakinin tavrı yüzünden geriliyorsun. O yüzden biraz anlıyorum ama üslubu yanlış şuan.Benlik bir şey yok Visums'cuğum... arkadaş kendisi yardırıyor valla...
Al işte hala... Ya öyle cevap verme ama karaktere yardır bana değil neyse hadi eyv...Ne diyim busido
Zoro Kaidonun kocasi diyorsun ,vay canina yoruma bak kesinlikle hakli veya "teknik olarak su an kocasi degil." diye bir cevap vermemi mi bekliyordun o yoruma.
Şu kari dedigim yere niye takildiniz onu zaten cozemedim
tamam busido haklisin diyip bitiriyorum tartismayi
Hakkı olmamalı değil "Olamaz". Ama sorun şu ki tamamıyla paradoks gibi bir problem bu. Bu hani facebook gruplarinda prim yapmak icin kullanilan "denizde bogulan kardesini mi kurtarirsin ablani mi kurtarirsin" gibi bir paradoks.Zeff, Sanji'yi hayatta tutmak için kendi bacağını yemiş adam. Zeff'i tercih etse kimsenin laf etmeye hakkı olmamalı bence. Yanında büyüdüğü adamı iki yıllık heriflere mi değişecek?