Şu üsluplara bak hiç beklemediğim kişiler nasıl konuşuyorlar
Olsa n'olur? Hiç çekinmem, banlarım. İster Zorocu olsun, ister Sanjici.@Roronoa Zoro Bu konudan bugün birileri banlanırsa ve sen banlarsan Zorocu admin Sanjicileri banladı muhabbeti yapılacak. Müthiş malzeme var lan aslında keşke biri kafayı sıyırsa şu an da ortam kıvama gelse aslında
O anda Zoro bayıltmasa Sanjide aynı şeyi yapçaktı yani. Hatırlamana sevindim buşidom. Yazma şeklin bunu sadece zoro yapardı gibi olmuş daYoo unutmadım...
nabalım bavs 2 bölüm sonra ne çizdiğini unutan bi adamın serisi yüzünden koklayıcılar gibi birşeyleri devamlı ispat peşinde mi koşalım:Bunla mı tatmin oluyorsanız ne mutlu Sanji fanlarına
Luffy zaten İmparatorun bölgesine girmiş. ''o an'' attığı tekme, söylediği sözler Luffy'i kurtardı mı? Bir kaç bölüm sonra zindana attılar kaptanını. Orada yapması gereken, madem benim için buralara kadar geldin, ölümüne seninleyim deyip özür dilemesiydi ancak bu gerizekalı ne yaptı?! Şu salağı savunmayın yau...nE? İkilem mi? Adam tayfasını kurtarmaya çalışıyo ihanet mi ediyo? Ölmelerindense benden darbe yesinler diyo. Siz bundan bunu mu çıkarıyosunuz?
Anlamıyormusunuz, Luffy zaten imparatorun bölgesine girmiş, bu andan sonra imparator ile savaşmadan bölgeden ayrılması mümkün değil. Totto Land'a geldikten sonra tamam Sanji bizimle gelmicek deyip geri dönme lüksü yok bu adamların. Kendileri gitmek istese imparator buna izin vermez.ya niye desin?Luffy bu reaksiyonu vermese Sanji tayfadan ayrilmisti.Cunku Sanji bu belaya cekmek istemiyo Luffyleri.Aynısını zoro da fiyor ya zoro ile sanji ayni kafada bu konuda. biz hangi seriyi okuyoruz ben hangi forumdayim?
Sanji burda fedakarligin daniskasini yapiyor.
Zorocu admin zorocuları kolluyor muhabbeti döndü zaten burada.Zamaninda iyi eğlendim.@Roronoa Zoro Bu konudan bugün birileri banlanırsa ve sen banlarsan Zorocu admin Sanjicileri banladı muhabbeti yapılacak. Müthiş malzeme var lan aslında keşke biri kafayı sıyırsa şu an da ortam kıvama gelse aslında
Aslında olay alakasız bir yerde Luffy ve Zoro karsilastirmasi yapilmasina benziyor. Zoro konusunda sanji ne alaka?@Roronoa Zoro Bu konudan bugün birileri banlanırsa ve sen banlarsan Zorocu admin Sanjicileri banladı muhabbeti yapılacak. Müthiş malzeme var lan aslında keşke biri kafayı sıyırsa şu an da ortam kıvama gelse aslında
Bi Sanjici banlansa devamı gelecek ortam güzel şu anZorocu admin zorocuları kolluyor muhabbeti döndü zaten burada.Zamaninda iyi eğlendim.
Ne zaman oldu ya? Bundan en güçlü olan Dof denilen adam cracker etmiyodu. Tayfa ilk kez yonkou tayfasıyla karşı karşıyaydı. Hem de yonkounun bölgesinde yani her yerde BMnin sözü geçtiği bi yerdeBen de diyorum ki bunlar her zaman olan şeyler... Korsanlar adamlar.